marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieWaterjet, sistemul de tăiere cu jetul de apă

Waterjet, sistemul de tăiere cu jetul de apă

Tăiere cu jetul de apă după cum implică și numele, folosește apă la o presiune foarte mare pentru diferite scopuri. Metoda sistemelor de tăiere cu jetul de apă este în special cunoscută ca și substitut de tehnologie prietenoasă cu mediul pentru metodele obișnuite de tăiere.

Acestea sunt mai populare în folosirea pentru mozaicul de podea în birouri, case, magazine, locuri comerciale, cât și locuri publice. Dacă dorești să știi mai multe despre beneficiile tehnologiei Waterjet de la Easycut, atunci te afli în locul potrivit.

Pentru a tăia metalul există câteva modalități. Unele sunt foarte brute și simple. Există și câteva metode tehnice, cum ar fi tăierea cu plasmă și unelte de tăiere cu laserul.  Cu toate acestea, metodele despre care am vorbit adineauri au câteva dezavantaje, printre care deformări cauzate temperaturii înalte, colțuri neconturate și altele.

În adiție, unele lucruri nu pot fi tăiate cu unele metode. Acesta este motivul creșterii imense în popularitate a sistemelor ce debitează cu jetul de apă. Această metodă include câteva avantaje în fața altor metode tradiționale.

Avantajele serviciilor de tăiere cu jetul de apă

Spre deosebire de metodele obișnuite, debitarea cu jetul de apă nu produce temperatura pe care o produc restul metodelor. Astfel, nu există distorsionare, topire sau colmatare la colțurile materialelor. Acest lucru te ajută foarte mult când îți dorești să faci tăieturi precise pentru părți complexe.

Sistemul de tăiere cu jetul de apă oferă o acuratețe nemaipomenită. Această metodă produce capabilitatea de a crea tăieturi precise. În această tehnică, procesul de tăiere este administrat de computer și de software dedicat care oferă astfel de tăieturi precise.

Metodele tradiționale sunt foarte bune doar cu unele tipuri de materiale. Sistemul WaterJet de tăiere cu apă are capabilitatea de a tăia prin orice tip de material. Unele dintre exemplele de materiale care pot fi tăiate cu acuratețe de această metodă sunt oțelul, lemnul, orice tip de aliaj, piatra, marmura, aluminiu, plasticul și altele.

Este o unealtă grozavă pentru producție.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments