Versiune speciala Audi R8, dedicata victoriilor marcii in curse de 24 de ore

Audi R8

Compania Audi a prezentat o versiune speciala a supercarului R8 de generatie noua.. Coupeul a fost numit „selection 24h”.
Masina a fost dedicate numeroaselor victorii obtinute de constructorul german in cursa de 24 de ore de la Le Mans si cea de 24 de ore organizata pe circuitul Nurburgring.
La baza sta versiunea de top R8 plus, insa motorului i-a fost marita puterea de la 540 la 610 cai. Masina a primit elemente ale caroseriei din carbon (splitter, praguri, corpuri ale oglinzilor retrovizoare si un eleron), dar si faruri cu laser.
Insusi caroseria a fost vopsita in culoarea gri Suzuka Grey, fiind adaugate insertii de culoare neagra si linii subtiri de culoare rosie. Pe gurile de aerisire amplasate pe aripile din spate a fost gravata o inscriptie cu denumirea masinii.
De asemenea, Audi R8 selection 24h a primit un sistem sport de evacuare a gazelor de esapament, jante de 20 de inci si suspensie adaptive Audi magnetic ride.
Habitaclul a fost tapitat cu piele si Alcantara, iar atunci cand usile sunt deschise pe pamant se proiecteaza emblema „R8”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.