duminică, aprilie 21, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieVarta, acumulatori si baterii de calitate

Varta, acumulatori si baterii de calitate

Varta, acumulatori si baterii de calitateBrandul Varta este cunoscut dupa bateriile auto pe care le produce. Este un brand de renume in acest domeniu, in Romania principalele branduri de baterii auto fiind Varta si Bosch, care brand este primul nu am putea zice, depinde pe cine intrebi. Insa, desi Varta produce baterii auto de calitate si este recunoscut pentru acest lucru, compania are o istorie bogata in domeniul energetic, se ocupa cu diferite tipuri de baterii, diferite modele de baterii si acumulatori. O gama larga de baterii si acumulatori Varta gasesti aici.

Conceptul si baza sub care se produc bateriile se aplica la toate formele de stocare de energie, fie baterii consumabile sau acumulatori, indiferent de forma si tip. Produsele de calitate sunt realizate de companii care se dedica total domeniului sau nisei de piata respectiva. O companie care face baterii, cabluri, ecrane, cuptoare cu microunde, frigidere, televizoare si masini de spalat e mai putin probbail sa faca toate aceste produse de calitate, decat o companie care face baterii, o alta care produce ecrane etc.

Odata ce te axezi pe un singur lucru, te perfectionezi la el si in cele din urma devii un expert in domeniu, acest principiu se aplica oriunde, inclusiv in afaceri. Diversificarea nu este un lucru rau, insa o extindere prea mare nu iti permite sa tii pasul cu toate dezvoltarile din toate domeniile in care activezi. Astfel, de la inceputurile companiei Varta, de la sfarsitul secolului XIX, ea a activat intr-un singur domeniu, cel energetic, s-a axat pe producerea de baterii, acumulatori si incarcatori din ce in ce mai performanti. Acumulatorii Varta sunt rezultatul a mai bine de un secol de inovatie, dedicatie si progres tehnologic, iar dovada acestui lucru este calitatea si durabilitatea produselor. Singurul mod in care poti sa iti pastrezi clientii si sa ramai lider pe piata este prin oferirea de produse de calitate, iar Varta tocmai acest lucru a facut.

Pe site-ul E-acumulatori.ro gasesti o gama variata de baterii si acumulatori Varta, atat de uz casnic, consumabile si reincarcabile, cat si pentru automobile si autovehicule.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments