marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataSanatateUscătoarele de mâini – Produse indispensabile HoReCa

Uscătoarele de mâini – Produse indispensabile HoReCa

Uscătoarele de mâini – Produse indispensabile HoReCa. Uscătoarele de mâini au înlocuit în ultimii ani prosoapele de hârtie și șervețelele din toalete, iar astfel se pot obține economii semnificative. În locurile cu mult trafic se constată cantități mari utilizate de prosoape de hârtie, motiv pentru care o asemenea investiție este o soluție excelentă. Este adevărat că uscătoarele au nevoie de energie electrică pentru a funcționa,  însă cheia este de a economi costurile cu șervețele de hârtie și de a fi mai ecologic.

Uscătoarele de mâini – Produse indispensabile HoReCa.

Uscătoarele de mâini sunt foarte folosite în mediul HoReCa, în restaurante, baruri, hoteluri, pensiuni, toalete publice, în mall-uri, în spitale sau în alte medii publice.

Când cumperi uscătoare de mâini, vei fi confuz de numărul de modele diferite care sunt disponibile pe piață. Există totuși o mulțime de parametri care disting un uscător de altul. Acestea variază în funcție de puterea lor, de tehnologia internă pe care o folosesc, de designul și materialul lor. De exemplu, există uscătoare automate și uscătoare cu buton.

Uscătoarele de mână variază în funcție de materialul din care sunt fabricate. Cele mai frecvente materiale includ plastic de înaltă densitate, fontă și oțel inoxidabil. Uscătoarele din oțel inoxidabil arată frumos, sunt ieftine și foarte ușor de întreținut. Nu se murdăresc la fel de repede așa cum ar face unele uscătoare cu finisaj epoxidic.

Aspectul acestor produse este o altă caracteristică care ar trebui luată în considerare. Indiferent de culoarea lor, albă, oțel inoxidabil sau finisaj crom, uscătoarele trebuie să fie în concordanță cu decorul încăperii unde sunt montate.

Montarea uscătoarelor de mâini este un alt factor important pe care trebuie să-l iei în considerare. În funcție de locul în care vrei să fie instalate, ele ar trebui să fie montate la înălțimea potrivită.

Compania Best Distribution SRL comercializează prin intermediul magazinului său online ServeteleDeHartie.ro uscătoare de mâini utile în mediul HoReCa.

Uscătorul de mâini Fast Dry este un produs foarte bine vândut, prețul lui fiind de 390 lei, preț fără TVA. Uscătorul este din plastic ABS cu finisaj lucios, este prevăzut cu un întrerupător ON/ OFF pentru rezistență și reușește să usuce mâinile în doar 12 secunde cu o temperatură a aerului de 45°C.

Uscătorul de mâini Ultra Dry S4200BR se poate achiziționa la prețul  de 620 lei fără TVA, este confecționat din oțel inoxidabil AISI 304 și plastic ABS cu finisaj lucios, este prevăzut cu întrerupător ON/OFF pentru rezistență și reușește să usuce mâinile în doar 7 secunde, având o temperatură a aerului de 55°C.

Clienții pot comanda oricând aceste produse din magazinul online www.serveteledehartie.ro și alte produse destinate curățeniei din mediul HoReCA. Comenzile aferente județelor Suceava, Iași, Neamț, Botoșani și Vaslui se livrează gratuit.

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments