marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataUn Moș Crăciun simpatic nu doar de sărbători

Un Moș Crăciun simpatic nu doar de sărbători

Încă din vremuri îndepărtate, Moș Crăciun ne înveselește sărbătorile și îi bucură, mai ales pe cei mici, prin darurile sale oferite celor ce au fost ascultători de părinți și cuminți tot anul. Sărbătorile de iarnă ne bucură și trezesc în inima și sufletul nostru emoția împodobirii bradului, a primirii colindătorilor, a revederii celor dragi și dorința copiilor de a-l întâlni pe Moșul. Sărbătorile ne unesc și creează amintiri ce nu pot fi uitate, iar copiii, după ce tot anul s-au străduit să fie mai cuminți și ascultători, așteaptă entuziasmați venirea lui Moș Crăciun. Întâlnirea acestora cu Moșul trebuie să rămână ca o ocazie de bucurie, în care purtarea frumoasă a copiilor să fie răsplătită.

Moș Crăciun este cel mai îndrăgit și așteptat personaj, iubit atât de copii cât și de părinți, care oferă darurile mult visate celor ce au fost cuminți și ascultători. Acesta este un bătrânel cu barbă lungă și albă, ce poartă un costum roșu și colindă casele celor ce îl așteaptă cu bucurie și emoție.

Moș Crăciun vine tocmai de la Polul Nord, unde are atelierul în care confecționează și împachetează diferitele daruri care urmează să fie împărțite. După ce scrisorile trimise Moșului pe tot parcursul anului, în care copiii enumeră atât lista acestora de dorințe cât și asigurarea că au fost ascultători pe tot anul, sunt citite cu atenție, Moșul împreună cu spiriduşii săi ajutători împachetează cu grijă darurile pentru a fi gata de livrare.

Moș Crăciun împarte darurile în seara de 24 spre 25 decembrie al fiecărui an, intrând pe hornul sau pe ușa caselor și fiind de obicei întâmpinat cu diferite bunătăți pregătite cu grijă de membrii familiei, special pentru venirea acestuia.

Cei mici sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Moșul, de aceea părinții trebuie să aibă grijă ca această ocazie să rămână ca o amintire frumoasă. Este important ca cei mici să nu fie speriați de prezența Moșului, putând astfel să petreacă un timp frumos împreună.

Alegerea unui Moș care să viziteze copiii nu este una ușoară de aceea mulți părinți întâmpină dificultăți. Cei de la inchiriazamoscraciun.ro ne vin în ajutor prin o echipă cu multă experiență. Aceștia ne oferă aproximativ 30 de Moși cu barbă naturală, costume special croite, spiriduși și multe alte servicii, toate acestea pentru a putea afirma cu tărie #credînmoșcrăciun!

Persoana aleasă pentru rolul de Moș trebuie să fie de încredere, cel mai bine la recomandarea familiei sau a prietenilor. Aceasta trebuie să fie drăguță cu copiii, dedicată iar rolul de Moș trebuie să îi se potrivesc. Un Moș Crăciun ursuz și morocănos nu îi va bucura pe copii, iar prezența acestuia nu va fi plăcută.

Înfățișarea Moșului trebuie să reflecte cât mai mult imaginea autentică a bătrânului Crăciun, așa că barba lungă și albă, bocancii, costumul roșu și ochelarii de vedere sunt indispensabili.

Barba este elementul care arată autenticitatea bătrânului, așa că este important ca aceasta să fie naturală, pentru a evita micile accidente, iar identitatea Moșului să fie descoperită. Mulți părinți apelează la un Moș Crăciun cu barbă naturală, pentru a nu ridica semne de întrebare copiilor.

Micile accidente ce pot apărea vor fi astfel evitate, iar copiii se vor bucura din plin de întâlnirea cu Moșul. Aceștia vor fi încurajați să fie ascultători și în continuare, pentru ca Moș Crăciun să îi viziteze și anul următor.

De asemenea, alegerea unui membru al familiei, sau vreun cunoscut al copiilor pentru a juca rolul lui Moș Crăciun nu este o alegere potrivită. Identitatea Moșului poate fi descoperită accidental, iar copiii vor avea parte de o surpriză neplăcută. Cel mai bine este să închiriaţi un Moș cu experienţă, pentru a evita micile inconveniente și pentru a vă putea bucura din plin de momentele petrecute împreună!

Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, atât de către adulți, cât și de copii, fiind o ocazie de revedere a familiei și de petrecere a timpului împreună. De aceea, este important ca totul să fie pregătit cu grijă, pentru a vă putea bucura din plin de aceste momente de neuitat! Magia sărbătorilor vă va inunda casă iar copiii vor putea afirma #credinmoscraciun!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments