Twitter permite mesaje directe

Twitter si Mesajele Directe

Twitter a anuntat astazi o miscare pe care multi dintre noi o asteptau, ci anume ca toti utilizatorii vor avea acum optiunea de a primi mesaje directe din partea oricarui utilizatori. Aceasta caracteristica trebuia in mod normal sa fie introdusa in toamna anului 2013, dar s-a implementat doar catorva oameni. De astazi in colo, aceasta va fi disponibila tuturor cei 288 de milioane de utilizatori activi lunar pe care ii are Facebook.

Pentru utilizatorii de Twitter ce nu au avut acces pana acum la aceasta functie, mesajele erau mai limitate. Puteai sa trimiti utilizatorilor ce nu te urmareau mesaj, si nu puteai primi mesaj de la orice utilizatori care te urmarea.

In timp ce caracteristica poate fi triviala, este o alta mica smecherie din incercarile recente a celor de la Twitter de a incuraja oamenii sa-si trimita mesaje mai mult, si in schimb sa stimuleze angajamentul, in special intre branduri si afaceri. Twitter va avea nevoie de ele daca vrea sa-si atinga scopul, pur ipotetic de venituri anuale de 14 miliarde de dolari, pana in deceniul urmator.

In ultimele luni, reteaua sociala a scos un numar de noi caracteristici si modificari. In ianuarie, de exemplu, a introdus mesajele directe in grup, de asemenea si abilitatea de a distribui si edita videoclipuri in Twitter. Mai devreme in Aprilie, a modificat oficial caracteristica de retweet, facand mai usor pentru oameni sa redistribuie continutul altor oameni adaugandu-si propriile comentarii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.