Tu stii totul despre pietrele semipretioase?

Tu stii totul despre pietrele semipretioase?

Tu stii totul despre pietrele semipretioase?

Probabil stii ce sunt dar cu siguranta nu le recunosti pe toate. Aceste pietre semipretioase sunt daruri ale naturii care contin anumite energii ale pamantului. Pe langa frumusetea lor pura, ele sunt de ajutor prin vibratiile lor, care interactioneaza cu campurile energetice ale corpurilor noastre, ajutand si vindecand acolo unde exista dezechilibre. Pe langa acestea stim ca bijuteriile cu pietre semipretioase sunt foarte frumoase si purtate de femei tocmai din cauza proprietatilor lor. Purtarea pietrelor semipretioase sau doar simpla lor amplasare in spatiul in care locuim sau lucram, poate sa contribuie la indepartearea energiilor negative. Frumusetea lor ca simbol al perfectiunii poate semnifica aspiratia noastra spre perfectiune si echilibru.

Despre fiecare piatra in parte trebuie sa stim ca aceasta vibreaza in diferite tonuri, tonuri care pot echilibra sau vindeca. Cand cumparam pietre sau bijuterii cu pietre semipretioase, atentia va trebui sa se indrepte spre interior. O piatra pretioasa o putem alege dupa ceea ce ne atrage mai mult. Acestea pot fi forma, aspectul sau culoarea, insa criteriul definitoriu in achizitionarea lor trebuie sa ramana intuitia, prin reactiile care se trezesc in interior fata de acestea: tinuta in pumnul inchis, fiind atenti la ceea ce simtim, la energia care vibreaza prin piatra.

Pietrele se pot alege si in functie de zodia in care va aflati. Cu siguranta multi nu credem in zodiac, insa daca suntem putin atenti la caracteristicile fiecarei zodii, vom vedea ca ne regasi oarecum. De exemplu Scorpionii sunt mai posesivi si orgoliosi, oameni pasionali, insa au un suflet mare. La fel putem spune practic despre toate zodiile de apa si de foc, iar cele de pamant si aer sunt putin mai echilibrate, iar pentru ei lucrurile nu trebuie sa fie neaparat exacte.

Alege-ti si tu o bijuterie cu o astfel de piatra de aici. Poart-o cu mandrie in momentele in care ai nevoie de vibratia pe care aceasta ti-o ofera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.