marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăJocuriTrucuri Wolfenstein The New Order

Trucuri Wolfenstein The New Order

Trucuri Wolfenstein The New Order.

Wolfenstein: The New Order tocmai a fost lansat si lumea vorbeste tot mai mult despre el, pe internet au inceput sa curga review-uri si critici. Cerintele de sistem sunt destul de mari si de aceea pentru a rezolva ce probleme se pot rezolva, am facut un mic ghid.

Antialiasing

In setarile grafice principale ale lui Wolfenstein : The New Order nu este nici o optiune pentru antialiasing. Pentru a activa multisampling antialiasing (MSAA) in Wolfenstein : The New Order va trebui sa gasiti executabilul, sa dati click dreapta pe el, apoi va trebui sa selectati Properties. La sfarsitul campului „Target” adaugati ” +r_multisamples 4(2-16, depinde ce urmariti).

Bugul de lansare

Unii utilizatori experimenteaza probleme unde Wolfenstein : The New Order se blocheaza dupa lansare si nu raspunde. Daca Wolfenstein : The New Order nu raspunde, trebuie sa te asiguri ca ai ultimele drivere grafice pentru placa video.

Pentru Nvidia, aveti nevoie de driverul GeForce 335.23. Pentru AMD, aveti nevoie de driverul Catalyst 14.4.

Problema cu lipsa de texturi

Daca utilizatorii Nvidia experimenteaza efecte sau lipsa de texturi in timp ce se joaca Wolfenstein : The New Order, aceasta problema poate fi rezolvata dezactivand „Triple Buffering” in Nvidia Control Panel. De asemenea setati V Sync pentru a lasa aplicatia sa decida „Let the 3D Application Decide”.

Problema cu Descarcarea

Wolfenstein : The New Order nu are doar 50 GB ca si kit de instalare initial, dar vine si cu un update de 20 GB ce se descarca automat cand introduci cel de-al 4-lea disc la instalare. Pentru a reusi sa injumatatesti dimensiunea pe care trebuie sa o descarci in timp ce incepi sa te joci, deconecteaza internetul la instalare, de indata ce s-a terminat conecteaza-l din nou, iar Wolfenstein : The New Order va trebui sa descarce un update de 10 GB doar.

Probleme cu rularea jocului in Windows 8 sau 8.1

Daca ai probleme in deschiderea jocului Wolfenstein : The New Order in Windows 8 sau 8.1, localizati executabilul jocului, apasati click dreapta pe el si accesati „properties”. De la fereastra proaspat deschisa intrati in tab-ul „compatibillity” si bifati „Run this program in compatibillity mode for” si selectati Windows 7, de asemenea asigurati-va ca rulati programul ca si administrator.

Performante Slabe in joc

Setarea de „Screen Space Reflection” cere foarte mult in joc, asa ca dezactivati-o in „Advanced Video Options” si veti vedea o imbunatatire grozava in frame rate. De asemenea dezactivarea „Shadow Resolution” poate ajuta foarte mult.

Cum sa treceti peste videoclipurile de introducere

Pentru a trece peste videoclipurile lungi de introducere, trebuie sa creati o scurtatura pe ecran a fisierului „wolfneworder_x64.exe”. Dupa ce ati realizat acest lucru, dati click dreapta pe scurtatura, accesati „properties” si adaugati urmatoarea sintagma la sfarsitul campului „Target” : „+com_skipIntroVideo 1”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments