Transportul de marfuri continua sa creasca!

Transportul de marfuri continua sa creasca!

Transportul de marfa national si international a inceput sa creasca in fiecare an tot mai mult, ceea ce denota faptul ca este o afacere profitabila. Potrivit unei stiri de pe capital.ro, bilanturile financiare pentru cele mai puternice companii cu domeniu de activitate transport rutier de marfa sunt pozitive pentru aproape toti.

Cu toate acestea s-a descoperit o incetinire de crestere, insa acest lucru nu este neaparat ceva rau, fiindca totusi cresterea exista. Majoritatea companiilor de top din domeniul transport marfa si logistica au raportat cresteri in cifra de afaceri destul de mari, asa ca suntem pe drumul cel bun.

Mai mult decat atat, potrivit datelor celor de la ARR, anul acesta, 2016, in Romania s-au inregistrat cu aproximativ 4000 de vehicule mai multe decat erau inregistrate acum un an in urma, in anul 2015.

Transportatorii romani prefera si vor prefera intotdeauna sa foloseasca vehicule ce sunt detinute de ei. Spun acest lucru, datorita faptului ca 74% dintre masini se afla in proprietatea detinatorilor companiilor de transport marfa, iar 14% dintre ele fiind inchiriate si 12% fiind in leasing.

Topul celor mai multe vehicule de transport marfa este format din 3 judete. In Bucuresti, exista cele mai multe camioane din tara, si anume 2.265 de unitati. Pe locul 2 sta judetul Bihor, avand 1657 de unitati, iar pe locul 3 suprinzator pentru mine, dar nu imposibil, se afla judetul Suceava, avand 1.606 vehicule.

Acest articol a fost sponsorizat de compania de transport marfa national si international, fruntasa in judetul Suceava, si anume Orient. Afla mai multe despre Orient pe www.spedorient.com/transport-marfa/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.