sâmbătă, aprilie 20, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieTastatura AirType

Tastatura AirType

Tastatura ManseteScrisul pe dispozitivele mobile cum sunt tabletele si telefoanele este in mod notoriu eschivant. Poate fi realizat, dar este ciudat, ineficient si frustrant. O firma startup din Austin, Texas, ar putea sa fi gasit o modalitate de a rezolva problema de tastatura mobila, sa scape de tastatura cu totul.

Proiectul pe nume AirType, momentan in faza de prototip, este un accesoriu „tastatura fara tastatura”, ce iti permite sa tiparesti pe orice suprafata, sau fara suprafata deloc. Spre deosebire de tastaturile proiectate, ce folosesc imaginea unei tastaturi virtuale afisata pe o suprafata plata, AirType nu are o componenta visuala totusi.

In loc de acest lucru, sistemul Air Type foloseste o pereche de unitati senzori care merg in jurul mainilor si pe monturi. Unitatile monitorizeaza miscarile degetelor pentru a detecta ce taste apesi sau ai apasa, pe tastatura tabletei mobile, ce nu este acolo.

Este mai degraba un Zen, sincer, si unitatea AirType pare sa aiba nevoie o proeficienta de tiparire cu atingere totala. Potrivit paginii proiectului, sistemul are o tehnologie care se adapteaza incorporata pentru a invata sa se ajusteze obiceiurilor tale si nu invers. Pare sa fie similar prin modul in care inveti software-ul de tehnologie a recunoasterii vocii modelul vocii tale.

Fotografiile sugereaza ca mansetele AirType sunt realizate sa fie mici si mobile, potrivindu-se cu tableta ta, ca o pereche prietenoasa de ochelari. Acesoriile ar putea veni cu o aplicatie care incorporeaza corectarea dinamica a textului si predictia. Mai jos aveti videoclipul conceptului acestui tip de tastatura, pentru a vedea mai multe si a fi informati in privinta acestui nou tip de tastatura inovativa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments