Soferi militari la Uber

Uber pentru Militari

Cei de la Uber au anuntat recent ca peste 10.000 de membrii ai comunitatii militare s-au inregistrat ca si soferi de toamna trecuta. Serviciul de masini atat de popular si atat de cerut a lansat un program in Septembrie, poreclit, UberMilitary pentru a lista 50.000 de membri ai serviciului, veterani si sotii militare ca si soferi pana la inceputul anului 2016. Unul din scopurile acestei campanii era sa ii imputerniceasca ca si antreprenori sau ca mici detinatori de afaceri, dupa cum a spus compania intr-un post pe blog. Fostul secretar al apararii Robert Gates s-a inregistrat de asemenea ca si conducator al grupului de sfatuitori UberMilitary.

Pana acum, Uber raporteaza ca 10.000 de soferi cu fundal militar au castigat 18 milioane de dolari. Aceste cifre ii includ pe Kia Thomas Hamel, o femeie veteran al fortelor marine SUA, a carei sot este momentan stationat la Pentagon. Hamel este un sofer Uber X inca de la inceputul UberMilitary, transportand conducatori in jurul Washington-ului DC, aproape 20 de ore pe saptamana cand nu are timp sa aiba grija de cei doi copii ai sai tineri.

Potrivit femeii, banii pe care ii primeste fiind un sofer Uber X nu numai ca o ajuta sa-si acopere cheltuielile si taxele, ci o ajuta sa plateasca si cursul de pregatire pentru Drept pe care a pus ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.