marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăDivertismentSfaturi pentru achiziționarea unui pian digital

Sfaturi pentru achiziționarea unui pian digital

Cumpărarea unui pian digital ar putea fi o încercare foarte delicată, mai ales dacă nu ai nici o idee despre piane în primul rând. Acest articol este scris pentru a te ajuta să alegi cel mai bun pian digital.

Pentru început, pianul digital este diferit de un pian acustic în multe feluri. Un pian digital este o copie a ceea ce este „pianul acustic sau original, care folosește sunete, amplificatoare și difuzoare digitalizate „, pentru a imita sunetul real al pianului original Mulți oameni preferă acum pianele digitale datorită portabilității lor.

Ceea ce trebuie să știi când cumperi un pian digital este cât de mult seamănă cu „pianul acustic” în ceea ce privește sunetul și simțul său total de pian. Clapele se mișcă sub degete aproape la fel ca și clapele acustice de pian? Atunci când ești în căutarea unui pian digital bun, trebuie să aduci un set bun de căști. Este unul dintre avantajele pianului digital comparativ cu un pian acustic. Atunci când un cântăreț dorește să cânte cu voce tare dar împrejurimile se opun sunetelor pe care le poate cânta, el poate să atașeze căștile și să cânte cât de tare dorește, fără a deranja pe cineva. În afară de asta, căștile pot ajuta la distingerea defectelor letale pe care difuzoarele nu le-au detectat. Nu ezita să încerci cât mai multe branduri pe care dorești să le compari și să alegi panul cel mai bun. Nu este nevoie de un anumit brand sau de o anumită gamă de prețuri pentru ca pianul să fie considerat bun. De fapt, depinde de cumpărător dacă se simte bine cu sunetul pianului digital pe care îl alege.

Nu uita să verifici intervalul tonului. Se schimbă tonul când crești volumul? Pianul digital ar trebui să fie constant în tonul său, indiferent cât de mic sau mare este volumul. De asemenea, verifică sunetul pe măsură ce se încheie. Întârzie prea mult sau se estompează cu ușurință? Dacă în apropiere există un pian acustic, încearcă să compari sunetul pe măsură ce cânți o notă și apoi o gamă.

Încearcă să ții pedala de susținere și să redai cele două valori joase C pentru a verifica polifonia sau armonia notelor. Este bine să apeși pe cele două clape simultan. Cele mai multe piane digitale care nu sunt atât de bune, ar întrerupe un ton în timp ce se cântă. Pianele digitale de slabă calitate scad prematur ambele note.

Este ușor de utilizat pianul digital? Verifică designul și vezi dacă înțelegi aspectul modelului. Verifică butoanele și dacă acestea funcționează. Asigură-te că butoanele „efecte speciale” nu sunt aproape de clape încât dacă ai apăsa unul accidental s-ar putea să modifici întreaga setare a pianului în timp ce cânți.

Verifică manualul pentru alte facilități de reglaj fin. Unele piane digitale vin împreună cu alte efecte speciale cum ar fi reglajele alternative, armonicile variabile și lungimile de decădere reglabile. Aceste efecte pot fi foarte utile atunci când cânți cu un grup.

Cele mai multe piane digitale oferă diferite sunete și voci pentru a avea diversitate în efectele vocale. Unele au fluiere, ecouri, chitare și alte voci non-pian.

De asemenea, alte accesorii cum ar fi amplificatoarele și difuzoarele, trebuie să fie compatibile cu marca sau modelul pe care îl ai. Pianul digital pe care l-ai achiziționat poate fi de o calitate bună, dar când este atașat un amplificator incompatibil sau boxe prea mari, sunetul proiectat poate să nu fie foarte bun.

Dacă știi ce anume trebuie să cumperi, poți încerca să achiziționezi piane digitale online din magazinul virtual www.magazinuldemuzica.ro unde te așteaptă o varietate de produse muzicale.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments