Scaune mai mici in avioane

Avion Scaune

In timp ce liniile aeriene de lux dezvaluie apartamentele cu mai multe camere in aer, viitorul economiei scaunelor pentru restul dintre noi arata mai mici si chiar mai putin confortabile. Intr-un depozit de brevet, realizatorii de avioane Airbus, au inclus diagrame pentru noi scaune. Fara contextul brevetul, ai putea sa fi uitat si sa nu recunosti diagrama ca fiind pentru scaune de avion.

Design-ul este menit sa inghesuie mai multi pasageri intr-un zbor, specific in calatoriile scurte in care disconfortul adaugat ar trebui sa fie mai tolerabil, cel putin dupa estimarile Airbus. Purtatorul de cuvant Airbus, Mary Anne Greczyn a spus ca diagrama patent este doar un concept, si nu va fi neaparat folosita.

Desi planul Airbus este doar un concept, nu exista nici o intrebare ca avioanele vor sa inghesuie mai multi pasageri de economie pe fiecare avion.

In urmatorii 20 de ani, Boeing se asteapta ca si calatoriile prin aer sa se dubleze. Crescand numarul de locuri, impreuna cu numarul de avioane are sens, chiar daca anumit confort este pierdut. Chiar si elevii incearca sa se gandeasca cum sa puna mai multi oameni in avioane.

Un studiu academic din luna August 2014, a descoperit ca scaunele din concept ar putea adauga 21 la % capacitate in zboruri si potential ar scadea pretul biletelor cu 44 la %. Autorul studiului, Fairuz Romli, cauta moduri de a reduce costul biletelor de avion, conceptul sau include scaune, chiar mai extreme decat in conceptul Airbus.

Comparati aceste exemple cu suitele de 3 camere Etihad, ce includ o sufragerie inchisa, scaune de piele, un minibar racit, o plasma de 32 de inch si un majordom personal, si viitorul incepe sa arate rau pentru fostii calatori de clasa mijlocie.

Pentru pasagerii cu modalitati de a plati premium, liniile aeriene se intrec pentru a oferi cele mai de dorit facilitati. Insa pentru tot restul lumii, prima grija a liniilor aeriene este cum sa serveasca mai multi, nu mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.