Rusia are un posibil antidot pentru Ebola

Ebola Antidot

Ebola AntidotOficialii din Rusia spun ca tara lor este pe cale de a realiza un vaccin pentru Ebola si va fi in curand testat in clinici. In timp ce detaliile din spatele dezvoltarii si testarilor sunt neclare, Prim Ministrul Deputat Rus pentru Afaceri Sociale, Olga Golodets, a spus presei astazi ca oamenii de stiinta tocmai terminasera munca la un nou vaccin.

Putine dovezi stiintifice sunt disponibile public pentru a sustine ceea ce spune Golodets, dar ministrul sanatatii al tarii spun ca cel putin un vaccin, ce este numit Triazoverin, va fi gata sa fie testat in Guinea in doua luni. Potrivit ministrului sanatatii, eficienta antidotului, ce trebuie testat, este aproximativ de 70 pana la 90%.

Triazaverine a fost initial dezvoltat ca un vaccin pentru gripa, dar a fost folosit experimental pentru a trata alti virusi si niciodata nu a fost testat ca tratament pentru Ebola. Ministrul sanatatii Veronika Skvotsova spune ca Triazoverin este unul din cele 3 vaccine sunt in dezvoltare in acest moment in Rusia. Vaccinul va fi trimis in Guinea, pentru a fi folosit in conditii clinice, in timp ce a fost folosit eficient pentru a trata virusul Marburg, o febra hemoragica asemanatoare cu Ebola.

Daca acest antidot va functiona, avem sanse mari sa scapam de extinderea bolii Ebola si sa fim linistiti. Este bine de stiut ca majoritatea tarilor se lupta pentru a dezvolta un antidot.

One Response to Rusia are un posibil antidot pentru Ebola

  1. lucian spune:

    Rusii o sa faca indata un antidot pentru Ebola si o sa ni`l trimita printr`o nucleara :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.