duminică, aprilie 21, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieAuto & MotoRoadster Tesla in 4 ani

Roadster Tesla in 4 ani

Tesla RoadsterElon Musk a confirmat ca un nou Roadster va veni in 4 ani, cu un modul de viteza „maximum plaid”. Va fi o masina construita impreuna cu o noua platforma, nu un upgrade al lui Lotus Elise, bazat pe Roadster Tesla lansat in 2008.

Tesla a anuntat un mod „ludicrous” pentru sedanul model S ce va ajunge de la 0 la 96 km/h in aproximativ 2.8 secunde. Apoi, ca o referinta a filmului Spaceballs, Musk a scos in evidenta un mod „maximum plaid” pentru noul Roadster.

Cei de la Mashable au confirmat ca noul roadster va veni in 4 ani, desi Tesla este cunoscuta pentru amanarea termenilor. Tesla a sustinut ca noul model 3 va veni in mai multe stiluri de corp, incluzand un sedan si un crossover SUV. Asa ca poate putem adauga un Roadster la aceasta lista.

Roadster, ce isi are baza intr-un Lotus Elise, a fost intrerupt in 2011, astfel compania se putea concentra mai mult pe modelul mai important Model S. Acum Roadster-ul isi va face revenirea pe o noua platforma.

Datorita regulilor de siguranta, Lotus nu poate vinde Elise in America, lasand compania cu o singura masina, Evora. O masina sport ce este titlu de ziare nu ar putea deveni niciodata un bun vandut foarte bine pentru Tesla. In loc de acest lucru, ar putea sa actioneze ca si „halo” pentru a aduce clientii in showroom. Momentan, Model S P90D va ajuta la conducerea vanzarilor catre un model mai convenabil, Model S 70D.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments