marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataSpiritualitate si ReligieRepatrieri decedati fara incidente

Repatrieri decedati fara incidente

Repatrieri decedati fara incidente. Incidente neplacute pot avea loc si in timpul unor transporturi pe distante mari sau mici, cand masinile nu au actele legale si transportul nu este insotit de documentele care se impun.

Repatrieri decedati decurg fara incidente, daca sunt organizate de catre specialistii care stiu ce formalitati sa indeplineasca si ce operatiuni sunt necesare ca decedatul sa nu fie oprit din drumul lui de intoarcere.

Daca analizam toate informatiile online existente, realizam ca este mai grea o repatriere decedati decat o calatorie normala in afara tarii sau din afara tarii a unei persoane vii. In cazul decedatilor situatia se complica din multe puncte de vedere, dar modul ireprosabil in care echipa firmei de pompe funebre se organizeaza, face sarcina mult mai usoara.

O repatriere trebuie sa garanteze ca:

-corpul neinsufletit a fost pregatit atent, a fost imbalsamat eficient si nimeni nu va avea de suferit nici la manipularea sicriului, nici la priveghi si la inmormantare.

-sicriele sunt perfect sigilate, iar microorganismele care lucreaza la descompunerea trupului neinsufletit sunt tinute pe loc de substanta de conservare si de sistemul ermetic in care a fost asezat decedatul.

Ar fi fost riscant ca microbii sa poata evada prin zonele tranzitate de transportul funerar.

Fiindca decedatul este asezat in cele doua sicrie, iar capacul complet sigilat, trupul sau trebuie sa fie pregatit cu atentie: spalat, toaletat, imbracat elegant, iar la cererea familiei si machiat cu produse speciale de catre specialisti, sa arate ca in timpul vietii.

-dosarul obligatoriu care insoteste transportul sa fie complet, nimeni sa nu aiba motive sa intrerupa repatrierea respectiva. In cazul in care tara in care a avut loc decesul este obligatorie traducerea unor documente, acestea sa fie traduse corect de catre membrii echipei firmei de pompe funebre din tara respectiva.

-masinile care asigura transportul sa fie autorizate si potrivite acestui tip de transport.

Sicriul nu se aduce de la mii de kilometri in conditii improprii ca decedatul sa cada de pe masina in mijlocul drumului.

Cu toate ca imbalsamarea s-a facut responsabil, in cazul unor calduri excesive se impune punerea trupului neinsufletit intr-un loc cu temperaturi scazute.

Cu repatrierea nu este de glumit, de aceea se impune sa fie facuta de catre oameni cu experienta, foarte priceputi.

In cazul in care cineva drag a decedat departe de tara, solicitati repatriere decedati firmelor cu experienta si faceti-va datoria fata de cei dragi pentru care nu veti mai putea sa faceti altceva in afara organizarii unei inmormantari decente.Tarifele sunt oneste, iar serviciile de calitate premium si veti avea cosntiinta impacata ca ati facut ceea ce trebuia facut la superlativ.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments