duminică, aprilie 21, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataSanatateRazboiul este aproape

Razboiul este aproape

Forte RusestiIn timp ce violenta atinge un nivel critic in estul Ucrainei, Rusia asteapta cu rabdare la granita. Conflictul din Ucraina a atins nivelul sau cel mai critic, cu Rusia oferind semne care expertii sustin ca sunt mai aproape ca niciodata la invadarea si declansarea unui razboi de dimensiuni intregi impotriva vecinului sau Slavic.

In saptamanile anterioare, Rusia a trimis mii de trupe si vehicule de lupta, si sisteme de lansare a rachetelor multiple de-a lungul granitei sale din Vest, potrivit oficialilor Ucraineni si cei din Statele Unite ale Americii.

Intr-un video, afiseaza vehicule innarmate, tiruri militare si elcoptere stand langa granita cu Ucraina. In alt videoclip de joi, o coloana de vehicule Rusesti innarmate par sa mearga prin orasul Gukovo, regiunea Rostov, langa granita cu Ucraina.

Comandatul militar NATO, generalul Philip Breedlove a spus miercuri ca numarul de trupe rusesti si arme de masa de la granita este in crestere si a trecut deja de 12.000. Acesta a spus ca se uita la materiale cum se deplaseaza in interiorul districtului central militar in Rusia in zona din Rostov, unde s-au stabilit, apoi se intalnesc, se antreneaza si merg catre granita, apoi le vad la granita.

Tony Blinken, un sfatuitor al securitatii nationale din Statele Unite ale Americii, spune ca Barrack Obama a spus ca fortele rusesti s-au regrupat semnificativ langa granita, pentru pregatirile unei asa zise interventii umanitare sau de pastrare a pacii in Ucraina.

Moscova a vorbit la cateva ocazii de posiblitatea de a trimite trupe de mentinere a pacii in estul Ucrainei pentru a asigura siguranta rusilor etnici. Unii ar putea spune ca razboiul deja a inceput. Joi, oficialii atat din Kiev, cat si din Washington au raportat ca Rusia a bombardat fortele Ucrainene cu foc de artilerie din teritoriu Rusesc. Moscova a raspuns spunand ca imaginile au fost trucate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments