duminică, aprilie 21, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataSanatatePurificarea apei prin osmoza inversa

Purificarea apei prin osmoza inversa

purificare

Aceasta tehnica de purificare a apei prin osmoza inversa era folosita in special in spatiile industriale. Totusi ideea a fost redusa si la nivelul fiecarei persoana de a alege daca doreste sa isi purifice apa prin osmoza inversa, procedeul fiind unul usor de pus in practica si la cantitati modice de apa.

Astfel, astazi exista deja multe locuinte si chiar si firme in care oamenii beau apa purificata. Avantajele purificarii apei prin intermediul magazinului Imaconcept.ro sunt nenumarate, cel mai bun la momentul actual fiind ca la achiztionarea unui set de dedurizator, filtru automat si un sterilizator UV se primeste 50% reducere la sistemul de osmoza inversa.

Alte avantaje ale purificarii apei ar fi urmatoarele:

  1. Apa este cea mai importanta materie care ne mentine in viata, de aceea trebuie consumata in fiecare zi. Prin sistemul de osmoza inversa apa isi pierde nitritii, nitratii, bariul, cuprul, plumbul, rugina si toate celelalte substante care ne-ar putea afecta.
  2. Cozile la magazine pentru apa vor disparea, deoarece apa este produsa direct acasa si astfel este totul mult mai rapid, fara maini obosite care cara baxuri de apa sau bidoane si fara drumuri lungi la hypermarket pentru apa. In plus, exista si un castig financiar, deoarece instalarea unui astfel de aparat va va reduce de la pretul de aproximativ 1 leu pe litrul de apa la aproximativ 3 bani pentru un litru de apa .
  3. Nu mai sunt platiti factori adiacenti pentru apa precum transportul, plasticul, imbutelierea.

Odata ce stilul de viata al unei persoane este mai sanatos, viata acesteia va deveni din ce in ce mai buna, intai fizic si odata cu aceasta si psihic, deaorece o persoana sanatoasa fizic are mult mai multe motive de optimism. Astfel, prin simplul fapt ca va respectati corpul si il hidratati cu o apa curata sunteti mai aproape de o viata mult mai buna. De altfel, aceste generalitati s-au dovedit experimental, observandu-se mai ales forma apei. Privita la microscoape performante, apa are diverse forme in functie de molecula, fiecare fiind unica, asemeni fulgilor de zapada. Acest lucru dovedeste ca apa este mult mai complexa decat pare, iar intr-o forma pura ajuta mult mai mult organismul uman.

Apa pura din punct de vedere al omului este apa care are exact continutul de saruri si minerale de care omul are nevoie, care nu se pierd la filtrarea apei. Multi oameni cred ca la filtrarea apei pe langa elementele negative care se afla in apa sunt filtrate si sarurile minerale de care corpul are nevoie, dar acest lucru nu este adevarat. Orice filtru din comert este realizat in asa fel incat sa mentina aportul de saruri si minerale in apa de care corpul are nevoie, acestea fiind imune la tehnicile de filtrare prin care substantele negative sunt indepartate. Astfel, apa filtrata prin osmoza si prin alte tipuri de filtrare este numai buna de consumat.

Mai multe detalii despre osmoza gasiti aici: http://www.imaconcept.ro/osmoza-generalitati/

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments