Prizonieri de razboi in Ucraina

Prizonieri Razboi Ucraina

Prizonieri Razboi UcrainaUcraina, Ilovaisk, Ruslan Tinkalyuk are o figura paraita in timp ce trage greu dintr-o tigara Cherfield. Murdar si daramat, acesta s-a ghemuit in daramaturile unui apartament distrus de o racheta in razboiul din estul orasului Ucrainean. Ar fi trebuit sa fie cu familia sa in Ivano-Frankvsk, un oras provincial ce arata foarte bine de la marginea muntilor Carpati, uitandu-se cum toamna transforma frunzele intr-un suier al linsitii.

Insa in loc de acest lucru, era aici, un prizonier de razboi, fiind supravegheat indeaproape de rebelii pro-rusi. Tinkalyuk, un luptator voluntar loial Kiev-ului, se considera unul din cei norocosi, dupa ce a reusit sa scape dintr-o ambuscada in care sute din camarazii sai au fost ucisi, unii chiar de unitatile armate Ruse. Pe 14 august, trupele Ucrainene voluntare, au intrat in Ilovaisk, un oras strategic important. Scopul lor era sa imparta teritorilile separatiste in jumatate, izoland Donetsk de Luhansk. Insa campul de batalie -a schimbat si trupele voluntare au fost obligate sa se adaposteasca intr-o scoala locala.

Volunatrii au fost nevoiti sa astepte zile intregi pentru intariri promise de Kiev, insa acestia nu au mai venit, in loc de acest lucru au gasit un coridor sigur prin care trupele Ucrainene se puteau retrage. Pasajul liber parea sa fi fost o capcana, cu toate acestea. Acestia au fost prinsi de fortele Ruse si bombardati cu rachete si artilerie.

Cu adevarata pace din Ucraina parand a fi chiar departe, barbatii s-au pregatit pentru ceea ce ar putea fi o sedere extinsa. Kiev si rebelii au facut o data schimb de prizonieri, dar schimburile recent au inceput sa incetineasca, fiindca Kiev si-a schimbat majoritatea rebelilor pe care i-a capturat o data. In mai mult de un caz, defapt, guvernul Ucrainean a fost descoperit cand elibera criminali comuni, in loc sa elibereze luptatori.

Prizonierii de razboi Ucraineni spun ca incearca sa se gandeasca doar la prezent pentru a ramane constienti. Acestia au speranta ca o sa fie eliberati in curand, pur si simplu supravietuiesc, mananca, dorm si muncesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.