marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăNeconventionalPoarta bijuterii cu stil

Poarta bijuterii cu stil

Poarta bijuterii cu stil.

Lapis lazuli este o piatra sticloasa, de un albastru frumos, magic si cristaloterapia scrie de faptul ca ajuta in meditatie si confera pace interioara si succes in dragoste. Cine nu isi doreste dragostea adevarata, neconditionata? Este piatra creatorilor, a artistilor, fie ca vorbim de scriitori sau pictori si aduce fericire si claritate mentala totodata, incredere in sine si entuziasm. Prin purtarea acestei pietre, forta iubirii este sporita, capacitatea de a darui iubire neconditionata, pe care fiecare dintre noi o are si poate nu o constientizeaza. Lapis lazuli este o piatra benefica pentru stomac si ficat, pentru probleme ale pielii, sistemul nervos, auz, vedere, maduva oaselor.

Proprietatile curative ale cristalelor erau utilizate in trecut si in prepararea tincturilor. Cristalele pot absorbi un tip de energie si emit un altul, trebuie sa stii cu siguranta ca, natura are daruri multe si ofera cu dragoste revitalizare, vindecare si constientizare pentru toate fiintele.

Intr-o epoca a globalizarii, una a vitezei si a pierderii personalitatii, abordarea firmei Metaphora, prin consum maxim de timp și resurse, ofera alternativa pentru obiectele de serie. Cristalele sunt mineralele cu o forma definita de natura, fiind incarcate la lumina lunii sau a soarelui. Pot fi energizate chiar sub o apa curgatoare si utilizarea acestora drept bijuterii, ne apropie de natura si definesc personalitatea, unicitatea. Despre lapis lazuli trebuie sa cunosti inclusiv faptul ca, scade agitatia emotionala sau timiditatea, stresul, anxietatea si chiar depresia. Protejeaza copiii si tatii, asa cum scriam mai sus, are un soi de magie in albastrul pe care il poarta, un albastru care impleteste marea si cerul in aceeasi masura. Bijuteriile Metaphora, fie ca iti vin in minte lanturi de argint, cercei sau inel lapis lazuli sunt obiecte incarcate de semnificatii si simboluri importante in culturile lumii din care provin, locuri pe care vom avea vreodata in aceasta viata, posibilitatea sa le vizitam si sa le cunoastem. Sursa reprezinta practic energia si puterea fiecarui om.

Cristalele ofera totodata stil, pe langa unicitate. Fiecare om este deosebit, are propria sa amprenta, asa cum fiecare piatra semipretioasa aduce o lumina in lume. Pretuieste si ai sa primesti pretuire!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments