marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStiri & AfaceriAfaceri & FinanteMaster-tech.ro, o afacere în slujba afacerii tale

Master-tech.ro, o afacere în slujba afacerii tale

Noi, cei de la Master-tech.ro am gândit afacerea noastră ca bază pentru succesul afacerii dumneavoastră. Înițial am demarat afacerea noastră în 2008, cu produse europene de sisteme industriale: silozuri și tancuri. Ne-am dat seama apoi că în România există producători mici, mari și mijlocii, iar cântarele noastre trebuie să se adapteze pieții autohtone. De 15 ani prosperăm împreună și dorim să ne fidelizăm partenerii de afaceri prin oferte personalizate. Dacă doriți să ne testați flexibilitatea, disponibilitatea și modul în care ne fidelizăm clienții contactați-ne prin formular, telefonic, la numărul 021 424.04.73 sau prin e-mail: vanzari@master-tech.ro!

Sediul unității noastre se află la adresa: Calea Rahovei 266-268, sector 5, Bucuresti, cod postal 050912, in incinta Electromagnetica Business Park.

Astăzi ne mândrim cu o cifră de afaceri de peste 500 000 de euro și cu peste cele 170 de cântare auto relocabile din țară.

Când vă gândiți la cântar auto să nu vă imaginați că vă veți îngropa banii într-o platformă fixă, iar când afacerea se va muta, veți fi obligați să  demontați totul și  să recuperați paguba parțial,  vânzând componentele sau veți lăsa pur și simplu cântarul gratuit celor care au nevoie de el. Variantele de cântare oferite de noi se pot muta fără probleme dintr-un loc într-altul. Modulele din beton, de diferite dimensiuni pot realiza împreună lungimi cuprinse între 8-24 de metri și pot cântări 40, 60 sau 80 de tone.

Evident că nu i-am uitat nici pe micii producători. Am gândit un cântar electronic 300 kg pentru cei care au nevoie de platformă industrială de cântărire rezistentă la coroziune, dar și la umezeală putând fi amplasată în interior, dar și în exterior. Deși structura are o greutate relativ mică, rezistența mecanică a acesteia este foarte mare. Variantele oferite în prezent în magazinul nostru sunt: 300 kg, 600 kg, 1500 kg, 2000 kg și 3 000 kg. Suntem dispuși să realizăm platforme industriale de cântărire electronică după dimensiunile cerute de dumneavoastră.

Pliindu-ne permanent pe cererile clienților, aducem uneori marfă din SUA ca să vă satisfacem exigențele. Avem la vânzare și cântar 500 kg de tip cârlig. Ne bucurăm să vă oferim unul dintre cele mai bune produse de acest tip din lume și anume, A. Model MSI-3360 Challenger 2– produs în SUA.

Deși este utilizabil numai în interior, este recomandat de următoarele aspecte:

  • afișarea vizibilă a greutății pentru un timp îndelungat;
  • perioadă mare de operare: 50-100 de ore neîntrerupt;
  • greutate ideală pentru a fi mutat dintr-un loc într-altul la nevoie. Dispozitivul cântărește între 10-30kg.

Avem produse variate pe care vi le punem la dispoziție, însoțite de consultanță și de posibilitatea de a fi verificate metrologic anual în laboratorul nostru acreditat. Vă prezentăm detaliat toate tipurile de cântare auto ca dumneavoastră să analizați și să decideți. De exemplu cântarele auto metanice arată mai bine, dar cele din beton sunt mai robuste. Am fost atât de sinceri, încât am marcat cu roșu dezavantajele deoarece dorim să devenim parteneri de încredere pe viață.

Un cântar auto metalic arată mai bine, dar costă mult, cel din beton monolit, turnat la locație, este imposibil de relocate, prezintă risc de fisurare, iar reparațiile sunt scumpe, cel mai avantajos este cel din beton prefabricat, pe locul al doilea în topul eficienței fiind mixtul metal-beton, turnat la locație.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments