MagicLed ofera eficienta luminoasa

MagazinLED

Fiecare afacere cauta sau ar trebui sa caute solutii pentru eficientizarea energiei. Asa ca multi s-au gandit care este cea mai usoara modalitate pentru a reduce rapid folosirea energiei. Raspunsul este simplu, schimbarea iluminarii cu filament in cea LED. Puteti gasi becuri economice si corpuri de iluminat Magicled, in magazinul magicled, pentru eficientizarea consumului de energie electrica.

De exemplu, stiati ca becul cu lumina incandescenta normal, defapt este un incalizator cu biprodusul luminii?Pete 90 % din energia sa este transformata in caldura, facandu-l cu totul ineficient, nu mai trebuie sa mentionam ca este si o sursa de lumina fierbine. Pe langa acest lucru, un alt dezavantaj al luminii fluorescente este ca aceasta contine mercur.Mai mult decat atat, aceste becuri tind sa se strice, si cand se sparge becul, acest element neurotoxic poate sa-ti intoxice casa sau biroul.

Bec LED 15 WDe ce sa cumparati becuri economice de la MagicLED?

De ani buni, LED-urile sunt o aternativa costisitoare a becurilor fluorecente, compact fluorescente, cu cateva alte probleme de culoare slaba. Dar se pare ca in ltimii ani, pretul iluminarii cu LED a scazut semnificativ, culorile au fost modificate, iar acestea sunt mai flexibile ca niciodata.

LED-ul ofera eficienta luminoasa. Ce inseamna eficienta luminoasa? Ei bine, eficienta luminoasa este reprezentata de numarul cat mai mare de lumeni, in timp ce consumul de energie se reprezinta de numarul de Wati. Un bec, in general este bun, daca are luminozitate mare si consum mai mic. Pentru ca un bec sa produca o lumina satisfacatoare, raportul dintre wati si lumeni trebuie sa fie de cel putin 80.

Iluminarea LED este foarte utila cand vine vorba de eficienta luminoasa, furnizand o cantitate de lumina mare, si un consum foarte mic de energie. Nu cred ca mai trebuie sa mentionez ca Neoanele sau becurile LED nu se incalzesc si nu contin mercur sau alte substante toxice.

Acest articol publicat pe viata-libera este un alt exemplu prin care energia poate fi economisita cu ajutorul tehnologiei LED. Parerea mea este ca ar trebui sa facem cu totii un sacrificiu si sa scapam de toate becurile fluorecente pe care le avem in casa, si sa le inlocuim unul cate unul cu becuri economice LED pentru a economisi la factura de curent.u

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.