marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStiri & AfaceriLucrul de acasa

Lucrul de acasa

Lucrul de acasa!

Oamenii isi doresc din ce in ce mai mult sa lucreze de-acasa. Asa, ei se pot trezi la o ora rezonabila, nu mai sunt presati de timp si expusi accidentelor pana la locul de munca, nu mai au schimburi neplacute de cuvinte cu seful sau colegul nervos.

Lucrand la domiciliu, te poti intinde pe canapea de cate ori te doare capul si iti poti lua o pauza cand ai obosit. Este la moda sa-ti faci un site sau sa ai un blog care sa-ti aduca venit. La fel de importanta ca disciplinarea este insa si promovarea. Daca disciplina inseamna sa vii zilnic cu o noutate, cu un articol captivant care sa-i motiveze pe cititori sa  te citeasca, promovarea inseamna ca publicul din intreaga tara sa fie adus la tine pe site, traficul si vanzarile sa creasca asa cum crestea Fat-Frumos: intr-o zi, cat altii in zace ani.

Pentru asta s-au infiintat servicii SEO

FivePlus garanteaza cresterea influentei dumneavoastra si a blogului/site-ului pe care lucrati, dar lucrul cel mai important: mentinerea in top

. Dupa o munca asiduua este nedrept sa treci printr-o perioada de declin si sa vezi cum pierzi cititorii, traficul scade aproape ca la inceput, contractele inceteaza si nu mai esti contactat in vederea colaborarii.

FivePlus optimizeaza activitatea online in cinci etape ordonate logic:

  • Pe baza unei discutii libere se stabilesc obiective (rezonabile, evident) si un plan de lucru. Acesta etapa inseamna de fapt stabilirea unui parteneriat serios, bilateral avantajos. Reprezentantii agentiei stau in fata clientilor nu ca adversari sau ca persoane care vor sa demareze o afacere, ci ca prieteni care stabilesc oferta optima pentru inflorirea afacerii noastre virtuale.
  • Este necesara atat o analiza a blogului/site-ului, dar si a concurentei si a segmentului de piata in care se desfasoara afacerea. Cu FivePlus avem garantia obiectivitatii. Noi vom fi intotdeauna subiectivi cu munca si produsele muncii noastre.
  • On-page, off-page.

Aspectul imbucurator este ca se ofera optimizare site profesionista simultan cu personalizarea. Vor fi alese cuvintele cheie care reprezinta afacerea si persoana si care vor aduce un succes urias, fara sa se lipeasca etichete deja existente si tocite fiindca definesc activitatea a zeci de firme sau magazine virtuale. Personalizarea inseamna ca nu poti fi asociat cu firmele neserioase care au dat teapa si au determinat repulsia fata de anumite cuvinte cheie, ci activitatea ta innobileaza cuvintele cheie care o definesc prin ceea ce ofera.

Optimizare Seo inseamna deja statutul de lider de top, pozitie la care se accede greu si lucru care nu se poate realiza singur, nici cu eforturi supraomenesti. Important este sa fii in prima pagina Google, dar la fel de important este sa ramai acolo, sa nu retrogradezi. Pentru acest lucru este nevoie de echipe de profesionisti, fiindca tu vei face ceea ce stii mai bine: te vei ocupa de afacere.

In portofoliul profesionistilor de la FivePlus se afla magazine si firme serioase, de la distribuitori de scule si autoturisme, la comercianti de produse de papetarie si lenjerie fina.

Toti recunosc cui datoreaza succesul si au cuvinte de apreciere legate de activitatea firmei, care ar putea fi rezumata prin termenii: seriozitate, profesionalism si succes.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments