marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataSanatateLinkin Park scot un nou videoclip

Linkin Park scot un nou videoclip

Videoclipul realizat in stil artistic al trupei Linkin Park, pentru „Until it’s Gone” este plin de simbolism in legatura cu felul in care se simte trupa in industria muzicala si situatia in care se afla rock-ul acum. Videoclipul, pe care Linkin Park l-a debutat exclusiv pentru cei 62 de milioane de fani ai sai de pe Facebook, este primul pentru cel de a-l 6-lea album al studioului, The Hunting Party.

Joe Hahn, de la Linkin Park, le-a spus celor de la Mashable, ca grafica are o margine agresiva a ceea ce reprezinta trupa ca si „The Hunting Party”, acestia sustin ca sunt aceiasi tipi pe care ii cunoastem, insa putini mai batrani, erodati si cu experienta.

Acest videoclip are un subton asupra faptului ca lumea se duce de rapa. Exista un mal negru care cristalizeaza lumea, este o infectie. Malul negru reprezinta cealalta muzica existenta in industria muzicala. Acestia sunt aici sa umple acel argint cu muzica pe care o aduc, acestia spun ca ei umplu golul.

Mike Shinoda, a spus ca acum lumea rockului nu prea aduce rock, pare moale si sigura. Acestia au vrut sa faca un album cu spiritul haotic si visceral in care simt ei ca muzica rock lipseste acum. Shinoda spune ca in scris si in inregistrari, au folosit abordari clasice analogice, concentrate pe performanta tehnica si au riscat in crearea digitala a sunetului si editarea acestuia pentru a atinge scopul.

Cei de la Linkin Park sunt cei mai recenti, dintr-o linie muzicala ce au trecut de abordarea tehnica traditioanala industriei, la videoclipuri ce au premiera pe Youtube si Vevo, optand in loc de acest lucru sa foloseasca Facebook-ul si baza de fani imensa de pe platforma.

Facebook a debutat videolcipuri si piese anterior, de la artisti precum Ed Sheeran, Jay Z, Bruno Mars si Mariah Carey. „Until It’s Gone” este cel de-al 36-lea videoclip muzical a celor de la Linkin Park din 2000, cand a aparut videoclipul „One Step Closer” din albumul Hybrid Theory.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments