marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăNeconventionalDezvoltare PersonalaLA ROCHE-POSAY ,,SPECIALISTUL PIELII SENSIBILE''

LA ROCHE-POSAY ,,SPECIALISTUL PIELII SENSIBILE”

Cu peste 30 de ani de experienta in cercetare si 25 de patente, La Roche-Posay a devenit un lider in dezvoltarea produselor cu cea mai mare toleranta si siguranta, dedicate pielii sensibile. Astfel, La Roche-Posay indeplineste exigentele a peste 70% dintre femeile care sustin ca au pielea sensibila.

LA ROCHE-POSAY. RECOMANDAT DE PESTE 25.000 DE DERMATOLOGI.

De peste 30 de ani, La Roche-Posay lucreaza impreuna cu dermatologi din toata lumea pentru a inventa produse de ingrijire si machiaj care sa satisfaca nevoile tenului sensibil. La Roche-Posay sustine dermatologii in cercetarile lor si in rolul acestora de a avea zilnic grija de pacienti, prin workshopuri educationale pentru pacienti si teste de depistarea cancerului de piele.

CU APA TERMALA LA ROCHE-POSAY, CALMANTA SI ANTIOXIDANTA.

In inima marcii La Roche-Posay se afla o apa termala unica, folosita in fiecare produs. Proprietatile acesteia, precum toleranta sa extrema si o eficacitate excelenta, diferentiaza brandul si ii dau o credibilitate de necontestat, prin cei 25.000 de dermatologi din intreaga lume care recomanda miilor de femei, copii si barbati sa foloseasca produsele La Roche Posay in fiecare zi.

O COMPOZITIE UNICA, BOGATA IN MOD NATURAL CU SELENIU ANTIOXIDANT

Apa termala La Roche-Posay este o apa unica. Este derivata din apa de ploaie filtrata prin stanci calcaroase groase, cu rezerve naturale de Seleniu, precum si din apa de adancime, de peste 1700 de ani, care curge prin argilele din perioada Cenomanian. Este extrem de rara prin continutul sau exceptional de Seleniu. Acest oligo-element este implicat in mecanismele esentiale de aparare ale pielii impotriva radicalilor liberi, responsabili pentru o sedie de afectiuni si dezechilibre.

Ceea ce mai face apa termala La Roche-Posay remarcabila este stabilitatea componentor sale, in esenta minerale care respecta echilibrul fiziologic cutanat. Foarte pura, are un pH foarte aproapiat de cel neutru. Protejata impotriva tuturor formelor de poluare de la captarea ei pana la utilizare, nu este procesata in niciun fel. Toate componentele sale raman intacte, iar proprietatile neschimbate.

LA ROCHE-POSAY. DERMATOLOGIE DE ULTIMA ORA. DEMONSTRATA CLINIC.

Produsele La Roche-Posay incorporeaza ingrediente active de ultima ora, inspirate de cele mai recente descoperiri si progrese din domeniul cercetarii dermatologice. Eficacitatea lor este evaluata in studii clinice ale departamentelor internationale de dermatologie, in conformitate cu criterii stiintifice de referinta din domeniu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments