marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieÎnlocuiește-ți ecranul crăpat la Service GSM Suceava din Orizont

Înlocuiește-ți ecranul crăpat la Service GSM Suceava din Orizont

Ți-ai scăpat telefonul și i-ai crăpat ecranul? Ni se întâmplă tuturor la un moment dat. Ar putea părea destul de dificil să trebuiască să-ți repari telefonul. Dar adevărul este că să îți repari telefonul actual este mult mai ieftin, mai ales dacă ai ultimul iPhone sau Samsung și necesită mai puțin timp decât te-ai putea gândi.

Mai mult decât atât s-ar putea să te ajute pe termen lung, iată de ce:

Ferește-te de efectul de răspândire

Chiar și cea mai mică crăpătură pe ecranul tău îți lasă telefonul vulnerabil la extindere, iar crăpăturile mai adânci nu se repară imediat. Telefonul tău s-ar putea să funcționeze corespunzător la început, dar folosirea sa zilnică va cauza acele mici crăpături să se extindă și mai mult și eventual va cauza probleme straturilor de sub ecran. De asemenea există o șansă foarte mare ca praful sau apa să se furișeze în crăpături în timp ce acestea se extind. Acest lucru poate cauza probleme componentelor dinăuntrul telefonului tău, ducând la o scădere sau o lipsă completă a funcționalităților. Pe scurt, dacă ai un smartphone drăguț în care ai investit, este cel mai bine să fii în siguranță decât să îți pară rău când vei vedea cât de multe trebuie să repari la el.

Reparațiile sunt rapide și nedureroase

Timpul și costul reparării ecranului tău sunt probabil mult mai mici decât ți-ai imaginat. Cei de la Service GSM Orizont îți oferă toate informațiile necesare astfel încât să știi când este gata telefonul și cât te costă. Deobicei nu durează mai mult de câteva ore.

Este cel mai inteligent lucru pe care-l poți face

Smartphone-urile noi nu sunt deloc ieftine în zilele noastre. Practic, telefonul tău este o investiție și menținerea calității sale te va răsplăti pe termen lung. Când ești gata să faci un upgrade și să îți schimbi telefonul, vei primi o parte mai mare din banii care i-ai dat inițial pe telefon dacă acesta este într-o stare bună, decât dacă ar fi crăpat și stricat. Așa că du-te la Service GSM Orizont și repară-ți ecranul de urgență, apoi achiziționează-ți o carcasă buna și o folie de sticlă pentru a evita să se mai întâmple acest lucru pe viitor.

Service GSM în Suceava la Orizont

Cei de la Service GSM Suceava îți stau la dispoziție cu servicii de reparații smartphone-uri Apple, dar și reparații smartphone-uri ce funcționează sub marca concurentă a celor de la Apple, și anume Samsung. Aceștia se ocupă de reparații atât la nivel software, cât și hardware pentru telefoane pornind de la iPhone 5C, iPhone 5S, telefoane din gama Samsung S, până la iPhone 7 Plus și Samsung Galaxy S7 Edge.

Service GSM Suceava au o experiență de peste 15 ani în domeniu așa că poți beneficia de profesionalism, promptitudine și garanție de 6 luni la reparațiile făcute de aceștia.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments