marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăNeconventionalDezvoltare PersonalaImpreuna putem salva vieti! Sa-i ajutam pe Daniel si Sergiu

Impreuna putem salva vieti! Sa-i ajutam pe Daniel si Sergiu

Impreuna putem salva vieti! Sa-i ajutam pe Daniel si Sergiu

Cea mai mare retea de farmacii din Republica Moldova, Farmacia Familiei, invita toata lumea sa contribuie la salvarea a două vieti  de copii, copilaria carora a fost furata de boli grele.

Din data de 7 august și pana pe data de 30 septembrie achiziționand produse in suma de peste 200 de lei din cadrul Farmacia Familiei, fiecare dintre noi contribuie cu cate 10 lei la adunarea sumelor necesare pentru tratamentele lui Daniel și Sergiu, care in fiecare zi se lupta pentru viata.

Daniel are doar 5 ani, dar deja stie ce inseamna sa fii diferit de ceilalti! Din cauza unei boli rare – Blefarofimoza si epicanthus inversat, baiatul nu cunoaște acele lucruri simple care aduc fericire unui copil. Daniel nu isi poate desena familia, asa cum o fac ceilalti micuti de varsta lui, sa citeasca prima carte sau sa urmareasca desenul animat preferat. Din cauza bolii baiatul pierde vederea, iar defectul vizual – ochii ingustati si scurtati – a luat si fericirea de a comunica cu semenii lui pentru ca doar nu arata ca toti.

Din fericire, belul ingenios poate fi ajutat. In  una dintre clinicele din Israel au acceptat sa faca aceasta operatie complicata , insa expresia “tratament in strainatate” este sinonim al cuvantului – scump. Interventia si reabilitarea ulterioara costă 16 mii de euro, o suma prea mare pentru o singura familie, dar posibil de adunat daca fiecare dintre noi contribuie.

Sergiu Iatmirschi la ai sai 17 ani NU este ocupat cu pregatirea pentru sustinerea examenelor, cu selectarea institutiilor de invatamant, el nu inceteaza sa viseze ca intr-o buna zi va invinge batalia cu o boala strasnica – limfom, cunoscuta si  drept cancer de sange. Este impresionanta increderea lui ca va castiga! In ciuda chimioterapiei obositoare, durerilor permanente, interventiilor complicate pentru transplant de maduvă osoasa, Sergiu a ramas acelasi copil binevoitor si zambitor.

Medicii dintr-o clinică din Turcia, unde va fi facuta interventia, sunt optimisti ca boala va fi tratata, iar succesul celui de-al doilea transplant de maduva osoasa este o confirmare. Pentru ca boala să fie invinsa  complet e nevoie de un alt transplant, chimioterapie si reabilitare. Tratamentul costă 170 de mii de euro. De aceasta suma este nevoie pentru a-l salva pe Sergiu.

Sunt lucruri pentru care inimile noastre ar trebui mereu sa fie deschise. Este in capacitatea noastra de a ajuta acesti doi copii sa obtina viata pe care si-o doresc. La fiecare achizitie din cadrul Farmaciei Familiain suma  de peste 200 de lei, contribuim cu cate 10 lei pentru tratamentele pentru Daniel si Sergiu.

Viitorul lor depinde de cati  suntem noi. Povestiti-le prietenilor despre campanie, ajutati  impreuna  cu noi!

Contacte beneficiari – Daniel (069 477 430), Sergiu (069 780 542)

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments