Hyundai Sonata – unul dintre cele mai sigure automobile ale anului 2016

Hyundai Sonata

Noua generatie Hyundai Sonata nu a impresionat lumea doar prin designul sau cu linii extravagante, ci şi printr-un inalt nivel de siguranta. Acest fapt a fost confirmat de catre Institutul American de Siguranta (IIHS), care a inclus sedanul sud-coreean in topul celor mai sigure masini ale anului 2016. Astfel, compania americana i-a acordat celei de-a saptea generatiee Sonata titlul Top Safety Pick +.

Top Safety Pick + este unul dintre cele mai importante clasamente din lume, care evalueaza nivelul de siguranta al autovehiculelor din diverse segmente, dupa ce acestea trec printr-un serie complexa de crash teste.

Automobilele sunt lovite de obstacole frontale, laterale si posterioare. De asemenea este testata rigiditatea acoperisului. Rezultatele pe care le-a aratat Hyundai Sonata au trecut peste toate asteptarile expertilor care alcatuiesc topul Top Safety Pick +, oferindu-i o nota generala foarte inalta. Specialistii mentioneaza ca in constructia masinii au fost folosite metale de o calitate inalta, un set complex de airbag-uri şi alte functii inovative printre care si asistentii electronici ai masinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.