HBO Now disponibil pe Apple TV si iOS

Hbo Now

La timp pentru lansarea noului sezon atat de asteptat de catre fani, al lui Game of Thrones. HBO Now este live astazi pe Apple TV, cat si pe iOS. La inceput s-a anuntat la un eveniment Apple luna trecuta, ca HBO Now ofera telespectatorilor abonamentelor HBO ce nu se aboneaza la un cablu traditional sau un furnizor de satelit.

Serviciul, ce costa 15 dolari pe luna, este disponibil pe web, iPad, iPhone si Apple TV. Ofera utilizatorilor acces noului continut HBO si o noua serie de show-uri pe catalog la cerere, la modul HBO Go.

Apple ofera un abonament trial pentru 30 de zile ce se aboneaza prin intermediul iTunes. Apple este furnizorul exclusiv al lui HBO Now pe box-urile de top si dispozitivele mobile, desi se asteapta sa tina doar pentru 3 luni.

HBO de asemenea se afla in parteneriat cu companiile de cablu, cum este Cablevision, pentru a permite utilizatorilor sa se aboneze la HBO prin intermediul furnizorilor lor de cablu.

Sfatul meu este sa va achizitionati cat mai repede HBO Go, daca vreti sa aveti oportunitatea de a fi primii care vad noul sezon de la Game of Thrones. Cei de la HBO ofera oportunitatea de a vedea episoadele Game of Thrones mai repede chiar si de cat le poti gasi pe torrent.

Eu, unul am abonament HBO Go insa doar pe internet si sunt foarte multumit de serviciile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.