marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataMancaruri si BauturiGamă completă de drojdii pentru industria panificației la Lesaffre

Gamă completă de drojdii pentru industria panificației la Lesaffre

Piața de panificație din România este foarte diversificată și foarte multe brutării și patiserii apar constant ca și afaceri în mai toate localitățile din România. Prin urmare, lupta pe piața de panificație este acerbă și orice afacere de panificație își dorește să ofere clienților produse de panificație de cea mai bună calitate, cu cel mai bun gust și care să fie sănătoase pentru organism. Cu toate că rețetele produselor de panificație sunt foarte diverse și ingredientele pot fi combinate în foarte multe feluri, un ingredient nu lipsește niciodată din produsele de panificație, și anume drojdia.

Brutarii folosesc drojdia în funcție de anumite rețete, de tradițiile locului, dar și în funcție de avantajele fiecărui tip de drojdie pentru că orice bucătar știe că existe diferite drojdii, și anume drojdia inactivă, drojdie lichidă, drojdie uscată, drojdie granulată și drojdie comprimată. Fiecare dintre aceste drojdii are anumite caracteristici, avantaje și beneficii în industria panificației.

Tipuri de drojdii

Drojdia inactivă se mai numește și drojdie nutritivă și acest tip de drojdie are un gust plăcut. Este folosită pentru a oferi o extensibilitate foarte ridicată aluatului și este o alternativă naturală pentru L-cisteină. Pe de altă parte, drojdia lichidă este utilizată cu preponderență de către producătorii industriali din industria panificației, acest tip de drojdie fiind extrem de ușor de utilizat și de folosit în malaxoare. Drojdia lichidă ajută foarte mult la creșterea diverselor tipuri de aluaturi. Spre deosebire de drojdia lichidă, drojdia uscată este folosită pentru a fi adăugată direct în compoziție prin amestecarea cu făina. Acest tip de drojdie uscată poate fi găsită în gramaje pentru producția industrială, dar și pentru uz domestic, în plicuri de câteva grame. La fel ca și drojdia lichidă, și drojdia granulată este special concepută spre a fi folosită în industria de panificație de marile brutării. Drojdia granulată trebuie păstrată la temperaturi cuprinse între 0 și 8 grade Celsius pentru a nu-și pierde din proprietăți. Drojdia comprimată este de asemenea destinată uzului industrial din domeniul panificației și la fel ca și drojdia granulată, pentru a nu-și pierde proprietățile drojdia comprimată trebuie ținută la temperaturi între 0 și 8 grade Celsius. Acestea sunt principalele tipuri de drojdii folosite în industria panificației.

Unde găsești toate sortimentele de drojdii de care ai nevoie?

Orice brutar se întreabă unde poate găsi cele mai bune drojdii pentru a putea să pună în fiecare pâine și în fiecare produs de panificație măiestria lui în arta panificației și să ofere clienților cel mai bun gust al pâinii. Pentru orice brutar, Lesaffre are cea mai completă gamă de drojdii din întreaga lume. Fie că ai nevoie de drojdie inactivă, drojdie lichidă, drojdie comprimată, drojdie uscată sau drojdie granulată, toate aceste sortimente de drojdii sunt disponibile în oferta celor de la Lesaffre. Tocmai datorită acestei oferte de drojdii, Lesaffre este distribuitorul ideal pentru orice brutar și orice brutărie din țară în ceea ce înseamnă amelioratori de panificație, drojdii sau premixuri și blenduri. Dacă până acum nu găseai acele drojdii care să te ajute să pregătești exact sortimentele de pâine pe care doreai să le oferi clienților tăi, acum poți găsi aceste drojdii la Lesaffre.

Alege sortimentele de drojdii de care ai nevoie în brutăria ta de la Lesaffre și obține astfel exact acele sortimente de pâine pe care dorești să le oferi clienților tăi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments