marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataFlorile nu se demodează niciodată

Florile nu se demodează niciodată

Florile nu se demodează niciodată.

Majoritatea bărbaților pe care îi cunosc sunt niște tipi destul de practici. Dacă îi spun unui prieten să-mi repare mașina, imediat îmi sare în ajutor. Indiferent dacă acest lucru înseamnă să strice ceva sau să repare cu adevărat, bărbaților le place să rezolve probleme. Așa că nu ar trebui să surprindă pe nimeni că majoritatea bărbaților consideră cumpăratul florilor o risipă de bani.

Gândește-te la asta: cheltui 100 de lei pe un buchet de flori pe care îl pui într-o vază, florile în cele din urmă se ofilesc, trebuie aruncate și rămâi doar cu vaza. De ce să nu cheltui banii pe ceva ce iubita ta ar putea păstra pentru totdeauna, sau cel puțin ar rezista mai mult de o săptămână.  Ai putea să-i cumperi un DVD cu un film care îi place, o aplicație cool pentru telefon sau de ce nu o carte?

Sincer să fiu, ideile de mai sus sunt grozave, majoritatea dintre ele chiar sunt mai ieftine decât florile și cu siguranță rezistă mai mult, mai mult decât atât o femeie adoră aceste lucruri. Dar cu toate acestea, sunt aici să-ți spun un lucru: Nu uita să-i oferi flori persoanei iubite ! Florile înseamnă mult mai mult pentru o femeie decât o pereche de plante colorate ce așteaptă să moară.

Dacă ești din Constanța, te invit să intri într-o florărie Constanța și să alegi cel mai frumos buchet de flori de acolo și să-l oferi persoanei iubite. Iată câteva motive să faci asta chiar acum:

1. Numerele sunt în favoarea ta. Vrei un motiv practic? Citește în continuare: 92% dintre femei își aduc aminte ultima dată când au primit flori. 88% dintre femei spun că florile le schimbă starea într-una mai bună. 83% dintre femei spun că au primit flori pe neașteptate. 86% dintre femei spun că florile le fac să se simtă speciale. 99% dintre femei spun că o persoană care le oferă flori se gândește la ele.

2. Să oferi flori te face să arăți bine. Un studiu efectuat de Universitatea Rutgers, a descoperit că bărbații care oferă flori sunt percepuți ca fiind fericiți, realizați, puternici, capabili și curajoși. Cum sună asta ca reclamă? Nu numai că acest lucru te va face să te simți bine, dar vei arăta din ce în ce mai bine.

3. Vorbesc o limbă secretă. Pe vremea Victoriană, florile erau folosite ca un cod secret pentru a arăta modul în care un bărbat simte despre o femeie. Există de asemenea câteva mituri și legende grozave ce sunt asociate cu florile. Spre exemplu, o prietenă mi-a povestit cum o dată cineva i-a trimis flori, pe bilețel i-a explicat mitul florilor și i-a spus ce simte pentru ea. A funcționat de minune, și acum sunt împreună.

Așa că, ce mai stai pe gânduri, grăbește-te și ia-i un buchet de flori persoanei de lângă tine. Încearcă să-i faci o surpriză.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments