marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStiri & AfaceriAfaceri & FinanteEuramis - Siguranța și securitatea muncii pentru firma dumneavoastră

Euramis – Siguranța și securitatea muncii pentru firma dumneavoastră

Siguranța angajaților este un aspect foarte important pentru absolut toți angajatorii din toate domeniile. Pentru a beneficia de rezultate deosebite în domeniul sănătății și securității în muncă este recomandabilă o bună colaborare între serviciul intern de protecție și prevenție, respectiv a persoanelor desemnate în acest domeniu, cu serviciile externe ale unei firme experte.

O soluție pentru acest aspect este Euramis Consulting, companie ce are sediul în București și oferă servicii pentru protecția muncii, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență și consultanță în protecția muncii. Deoarece locul de muncă este locul unde angajatul își petrece o mare parte a timpului, angajatorul este responsabil pentru crearea unor condiții decente unde protecția muncii înseamnă, alături de prevenirea accidentelor, a incendiilor sau a bolilor profesionale și un mediu de lucru adecvat și sănătos.

Euramis deține proceduri de colaborare perfecționate în mod continuu pentru atingerea maximului de eficiență conform legii. Experienția bogată pe care au dobândit-o de-a lungul anilor fac din această companie una de încredere în care profesionalismul și respectul față de client își spune cuvântul. Pentru dumneavoastră Euramis va identifica și semnaliza pericolele, va evalua riscurile de accidentare și îmbolnăviri profesionale, va elabora instrucțiuni proprii de securitate a muncii și situații de urgență, va instrui conducătorii locurilor de muncă, va efectua inspecții periodice și va efectua multe activități legate de activitate de sănătatea și securitatea muncii. Și, dacă veți alege cursurile acestora de formator, Euramis va învăța angajații responsabili în acest domeniu cum să efectueze toate activitățile de mai sus.

Tot mai convenabil, atât pentru angajator cât și pentru angajat este lucrul de acasă sau telemunca. Telemunca reprezintă forma de organizare a muncii în care o activitate care ar putea fi efectuată în cadrul locului de muncă organizat de angajator, se realizează de către un salariat, de la distanță de această locație, în mod regulat și voluntar, folosind tehnologia informației și comunicațiilor, în baza unui contract individual de muncă cu normă întreagă sau al unui act adițional la acesta, respectând câteva condiții precum activitatea desfășurată să fie organizată în afară oricărui loc de muncă organizat de angajator, să se desfășoare cel puțin o dată pe lună și cu acordul angajatului. Cei care optează pentru telemuncă au aceleași drepturi și obligații ale lucrătorilor prevăzute de legea securității și sănătății în muncă. De aceea, Euramis Consulting a elaborat o procedură de conformitate cu cerințele legale prin care poate evalua riscurile SSM la domiciliu și deține o platformă realizată special pentru cei ce își doresc să lucreze de acasă.

Veți putea citi mai multe despre protecția muncii București accesând website-ul celor de la Euramis Consulting unde veți regăsi mai multe detalii privind activitatea Euramis. Valorile acestora precum seriozitatea, profesionalismul, promptitudinea și respectul față de clienți se revăd în recenziile pozitive primite de la clienții lor. Alegând servicii de calitate în domeniul securității muncii, nu numai ca veți scuti multe amenzi sau că rata accidentelor de muncă va fi mult mai scăzută, dar veți avea și o creștere a eficacității personalului, personal ce va fi mult mai motivat știind că angajatorul va lua toate măsurile necesare pentru siguranța, securitatea și mediul optim de lucru al acestuia.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments