Dubai in Google Maps

Dubai Noaptea

Puteti acum sa vedeti unele din cele mai inalte cladiri din lume prin intermediul Google Street View. Cum puteti face acest lucru? Ei bine, Google si-a extins serviciile pana in orasul Dubai in Emiratele Unite Arabe, dupa cum a anuntat chiar compania Luni. Acest lucru marcheaza prima data cand un oras din tara Araba va fi adaugat in aceasta caracteristica.

Cei de la Google sustin ca Dubai este casa celor mai inalte turnuri din lume, celor mai mari mall-uri si casa singurului hotel de pe planeta ce a obtinut 7 stele. Incepand de astazi, poate sa adauge vizitatorii virtuali in lista celor ce au vizitat Dubaiul, astfel devenind primul oras din tara Araba ce va fi adaugat in caracteristica Street View din Google Maps.

Google ne spune ca a inceput sa introduca in Google Street orasul de mai devreme anul acesta, dar a luat o pauza in vara pentru a evita aglomeratia atat de populara si a se asigura ca vor surprinde fotografii clare.

Harta din Street View acopera noi locuri precum drumul Sheikh Zayed, cea mai lunga strata din Emiratele Unite Arabe si mall-ul enorm „Dubai Mall”, de asemenea locuri istorice precum Dubai Creek si Deira Spice Souk,

Nu este prima data cand Street View a fost folosit oriunde in aceasta tara cu toate acestea, Google Street a mai suprins parti din desertul Liwa, plasand camere Trekker pe camile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.