duminică, aprilie 21, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStiri & AfaceriStiriDrone cu spray paralizant

Drone cu spray paralizant

Drone cu Spray ParalizantSe pare ca dronele sunt folosite in absolut toate domeniile. Bineinteles sunt folosite la filmari, la inregistrarea unor competitii, la fotografii si la livrari, insa pe langa aceste lucruri sunt folosite si in scopuri justitiare. Politia dintr-un oras Indian din Nord a experimentat o noua metoda de a controla un grup de oameni, si anume echiparea dronelor cu spray paralizant.

Politia din Lucknow, orasul capitala a unui stat din nord, Uttar Pradesh, a cumparat o flota de UAV-uri ce pot ridica 2 kilograme, potrivit publicatiei The Indian Express si vor sa le foloseasca pentru a controla grupuri de oameni cu spray paralizant.

Seful politiei din Lucknow, Yashasvi Yadav, spune ca planuiesc sa foloseasca aceste drone pentru a controla oamenii nedisciplinati pulverizandu-le spray paralizant. Aceasta dupa spusele lor, va fi o masura mai putin drastica decat bastoanele telescopice si spera ei ca va fi o masura mult mai eficienta. Acestia au reusit sa se antreneze folosind aceste drone pentru a tinti precis tinta in vant si in zone congestionate.

Dronele sunt deja folosite pentru fotografii in Uttar Pradesh, dar aceasta este prima data cand acestea vor fi inarmate. Dronele costa in jur de 9.600 de dolari fiecare si pot zbura pana la un kilometru distanta de operator. Lucknow are acum populatia de 2 milioane de oameni. In luna Iunie anul trecut, politia a folosit tunuri de apa impotriva grupurilor de oameni protestand un viol a 2 surori.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments