marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataCasa si GradinaModelele de țiglă metalică Linda Ecotil

Modelele de țiglă metalică Linda Ecotil

Modelele de țiglă metalică Linda Ecotil. Acoperișurile metalice sunt realizate din materiale de calitate și vin în diferite game de prețuri, în funcție de bugetul tău. De asemenea, sunt disponibile într-o varietate de culori și de finisaje texturate care pot imita diverse stiluri cu ușurință.

Un acoperiș metalic ar trebui să dureze de cel puțin două până la trei ori mai mult decât un acoperiș obișnuit – în medie 50 de ani sau mai mult.

Un asemenea acoperiș este anorganic și nu se va descompune niciodată. Rezistă insectelor, mucegaiului și putregaiului, nu se va îndoi sau crăpa ca asfaltul și este rezistent la lumina ultravioletă. În plus, un acoperiș din țiglă metalică poate suporta vânturi extrem de mari .

Tabla tip țiglă metalică prezintă o mare rezistență la foc. Unii oameni se îngrijorează că aceasta va cântări prea mult și va fi greu de montat. Adevărul este că, țigla metalică este mult mai ușoară decât alte tipuri de acoperiș.

Din moment ce metalul nu absoarbe umezeala, greutatea sa rămâne aceeași atât pe vreme uscată cât și umedă.

Majoritatea metalului este aproape 100% reciclabil, ceea ce îl face foarte ecologic. Cele mai multe acoperișuri metalice noi sunt realizate din material parțial reciclat. Din moment ce acoperișurile metalice durează mult mai mult, ele trebuie înlocuite mai rar.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile de bază ale acoperișurilor metalice.

Poți achiziționa tablă tip țiglă metalică de la un furnizor de top, Linda Ecotil, de oriunde din țară. Compania, cu sediul în Suceava are o rețea de distribuitori foarte bine dezvoltată în România dar și o rețea de puncte de lucru în orașele Iași, Roman, Fălticeni și Botoșani.

Linda Ecotil este compania certificată internațional ca producător de sisteme de acoperiș și care în prezent este unul dintre cei mai importanți producători de tablă tip țiglă metalică și accesorii necesare pentru acoperiș.

Țigla metalică marca Linda Ecotil este realizată din materii prime de primă clasă importate din Franța, Italia, Polonia, Belgia, la cele mai bune prețuri.

Din magazinul online al companiei, www.lindashop.ro poți achiziționa diferite tipuri de țiglă metalică care beneficiază de prețuri reduse. Poți alege țiglă metalică Romaiko, Evoque, Ecotil, Grecata, T35, T55. De asemenea, tot din acest magazin poți cumpăra accesoriile necesare pentru acoperiș și sisteme de scurgere.

Prețurile de producător, experiența de peste 10 ani în domeniu, durata de viață ridicată a produselor, consultanța, măsurătorile, livrarea gratuită sunt factorii care contribuie la succesul afacerii celor de la Linda Ecotil.

03 Acoperisuri P2P3

Obține un acoperiș peste așteptări la preț redus achiziționând țiglă metalică din magazinul online www.lindashop.ro/60-tabla-tip-tigla-metalica.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments