marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieCalculatoareDas Keyboard 5Q e prima tastatura conectata la internet

Das Keyboard 5Q e prima tastatura conectata la internet

Timp de foarte multi ani, tastaturile mecanice au venit la pachet cu un singur avantaj. Era vorba de mecanismele din spatele tastelor efective.

Acelea iti ofera un confort sporit la tastare, maresc precizia, iar prin intermediul sunetului un pic mai agresiv s-ar putea sa iti confere un confort psihologic deosebit. O companie foarte importanta din acest domeniu a decis insa ca o tastatura  mecanica poate fi capabila de mult mai multe lucruri.

Pornind de la acest principiu, a fost creata . Creatia ilustrata in clipul de mai sus a fost dezvaluita pentru prima oara in luna iunie a acestui an. La momentul respectiv, era insa doar un proiect ce cauta sa obtina  finantare pe Kickstarter. Desi ne referim la un gadget destul de scump, amatorii de switch-uri mecanice la taste au imbratisat cu entuziasm ideea unei tastaturi mecanice conectate la internet.

Primul pas a fost obtinerea finantarii pe Kickstarter. Acum, Das Keyboard 5Q a devenit un produs de serie, iar cele mai noi detalii despre noua tastatura le vom afla la CES in cateva saptamani. Ca functionalitate, tastatura nu include vreun display pentru afisarea de notificari. In schimb, mesajele importante sunt transmise prin intermediul tastelor luminate.

In functie de preferintele voastre si de lucrurile care sunt importante pentru voi, puteti opta ca o anumita tasta sa inceapa sa clipeasca atunci cand primiti un mail. Puteti defini o alternanta de culori pe o alta tasta care sa ilustreze ca va apropiati de un termen limita la un proiect.

Daca va pricepeti la programare, va exista si un API public pe care il puteti folosi pentru a conecta respectivele luminite la o varietate foarte mare de servicii online sau aplicatii terte.

Pretul pentru Das Keyboard 5Q este de 229 de dolari, iar daca nu vi se pare prea mare, puteti face o precomanda.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments