marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăNeconventionalDezvoltare PersonalaCum sa recunosti un gentleman

Cum sa recunosti un gentleman

Esti la primele intalniri si inca  nu ai inteles daca merita sa te mai vezi cu el? Poti intelege ce tip de persoana este dupa felul in care se comporta.

Este punctual

Punctualitatea este un semn de respect fata de persoanele pe care urmeaza sa le intalnesti, iar un gentleman trebuie sa stie asta. De aceea, un barbat care se considera gentleman nu ar trebui sa intarzie niciodata.

Va tine usa

Un gentleman va tine usa pentru ca ceilalti sa intre, cu atat mai mult pentru o femeie, pe care o va lasa sa intre prima, cu exceptia cazului in care intra intr-un restaurant sau bar. In acest caz, va intra el primul.

Isi ofera haina

In prezenta unei femei careia ii este frig, un gentleman ii va oferi haina sa. Daca este refuzat, ar trebui sa astepte si sa  repete intrebarea peste cateva minute, dar fara a deveni insistent.

Va ajuta o femeie sa se aseze

Un gentleman va trage scaunul si ii va permite unei femei sa se aseze aproape de masa. Este un semn de apreciere si respect.

59506960

Este politicos

Cuvinte precum „te rog” sau „multmesc” arata respectul fata de ceilalti. Pot parea lipsite de importanta, dar un gentleman adevarat stie ca aceste cuvinte sunt esentiale in relatia cu ceilalti. Indiferent de statutul social, educatia, ocupatia sau rangul unei persoane, un gentleman i se va adresa intoteauna folosind aceste cuvinte.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments