Concept nou pentru Honda Civic

Honda Civic Neon Galben

La expozitia de masini ce a avut loc la New York, Honda ce are sediul in Japonia, a dezvaluit mult anticipatul concept de masina Civic. Descrisa ca fiind un vehicul ce vrea sa surprinda piata de sub 30 de ani, o incercare de a-i surprinde reputatia conservativa estetica, Guy Melvile-Brown, conducatorul designer de design exterior al masinii, asemanand-o cu un „street fighter” aparent referindu-se la liniile sale indraznete si exteriorul sau verde neon.

John Mendel, vice presedintele executiv a Honda din America, in timpul dezvaluirii conceptului, a spus ca noua Civic, va fi in plina viteza, cea mai dinamica si cea mai avansata din punct de vedere tehnologic si cea mai rafinata cu stil Honda Civic pe care au facut-o vreodata.

Desi vehiculul este mai mult o opera de arta decat altceva, cu greu se claseaza prin cele mai captivante concepte afisate la show in trecut, si serveste cu siguranta ca un aperitiv bun la principalul curs al celei de-a 10-a generatie de Honda Civic ce va fi prezenta pe strada din aceasta toamna.

Desi compania a prezentat conceptul ca un vehicul avansat din punct de vedere tehnologic, nu a permis accesul in interior in acest show. Cu toate acestea, Mendel a promis, atunci cand a dezvaluit masina, ca interiorul va oferi un nivel mare de conectivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.