Cel mai bun loc de munca

Videochatul este singurul job din lume in care esti platit pentru a discuta pe chat si a te distra. Nu este nimic neobisnuit in a te lasa filmata si a fi platita pentru a te simti bine.

Vorbele acestea le auzim de la o actrita adevarata de videochat. Nu-i putem divulga numele, insa aceasta lucreaza in momentul de fata intr-un studio de videochat si vrea sa ne vorbeasca despre nenumaratele beneficii.

Aceasta sustine ca isi iubeste munca si ca nu are nimic de care sa se rusineze. In primul rand ca in acest domeniu iti stabilesti propriul program. Cateodata poti lucra de la 1 pana la 3 noaptea, de la 5 dupa amiaza pana la 10 seara, sau poti lucra pentru 30 de minute sau chiar o ora.

Pentru ca esti atat de bine platita in acest domeniu nu trebuie sa-ti faci griji ca daca lucrezi prea putin nu castigi bani, fiindca esti foarte bine platita si aceasta este ultima ta grija.

Altii lucreaza in strainatate ani buni pana sa faca banii pe care ii poti face tu in cateva luni la un OK Studio spre exemplu. Cel mai bun studio de videochat din ţară.

Incepi sa muncesti si te opresti cand vrei. Jobul la un studio de videochat profesionist iti permite sa muncesti cand doresti. Un model de videochat adora ca poate fi model la webcam chiar si doar pentru 15 minute, iar in acest timp poate face bani.

In mediul videochat nu exista nici o presiune !

Un alt beneficiu major din industrie este faptul ca iti faci propriile reguli. Tu stabilesti dinainte de a intra live ce esti dispusa sau nu sa faci pentru client, iar daca nu te simti confortabila cu anumite lucruri nu trebuie sa le faci. Practic esti propria ta sefa, fiind intr-o camera doar cu tine si simtindu-te grozav in timp ce castigi sume de invidiat.

Te mai poti bucura si de discretie in momentul in care lucrezi la un studio de videochat. Sa castigi de acasa este un lucru grozav, mai ales avand in vedere faptul ca nimeni nu stie cum faci atat de multi bani si nimeni nu va sti daca tu nu iti doresti asta.

In momentul in care intri live in studioul de videochat la care lucrezi, imaginile cu tine nu vor fi difuzate decat in anumite tari si cu anumite conditii, asa ca Romania cu siguranta va fi evitata, iar riscul ca cineva cunoscut sa ajunga sa te vada online este aproape nul.

Ultimul, dar nu cel din urma beneficiu la studio videochat sunt platile saptamanile. Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii pe care le ai ca si model de videochat. Sa castigi de acasa sau de la studio si sa fii platita saptamanal.

Majoritatea femeilor au nevoie de bani cat mai des pentru o terapie de cumparaturi. Din marturia unei angajate la videochat care a discutat cu noi sustine ca acum primeste plata saptamanala si castiga intr-o saptamana cat castiga in 3 luni la fostul ei loc de munca dintr-un magazin de electrocasnice.

In concluzie jobul de model intr-un studio de videochat profesionist este cel mai bun job.

2 Responses to Cel mai bun loc de munca

  1. Ozana spune:

    Cel mai bun loc de munca e putin spus! De cand sunt model de videochat am parte doar de lucruri bune, insa cel mai mare avantaj este ca ma pot descurca singura, ba chiar ii pot sustine si pe parintii mei din punct de vedere financiar.

  2. Ionela spune:

    Faptul ca am avut acces la informatii si la experienta celor care lucreaza in domeniu a cantarit destul de mult la decizia mea de a ma angaja. Rinand cont de vremurile pe care le traim, videochatul este un loc de munca sigur si care iti va aduce mereu un venit lunar satisfacator, bineinteles, daca te vei implica suficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.