26.5 C
New York City
luni, august 15, 2022

Buy now

Ce face o proprietate bună pentru o investiție imobiliară?

Toată lumea își dorește răspunsul magic – vor să știe în ce proprietate este cea mai bună să investești pentru a câștiga cei mai mulți bani. Deși nu există un răspuns universal, există atribute specifice de căutat atunci când investiți în imobiliare, inclusiv:

  • Căutați o zonă care să fie atractivă pentru chiriași sau cu case care apreciază rapid.
  • Asigurați-vă că zona are toate facilitățile și facilitățile pe care le doresc majoritatea proprietarilor de case
  • Uitați-vă la rata criminalității din zonă, evaluările școlilor și istoricul fiscal.
  • Investește în casele pe care chiriașii le doresc în zonă (1 unitate, locuință, apartament etc.)
  • Vă rugăm să acordați atenție prețurilor caselor recent vândute pentru a vedea prețul mediu de vânzare astăzi și compararea acestuia cu prețurile istorice.

Apelați la o agenție de imobiliare profesională pentru a vă ajuta să găsiți proprietatea în care merită să investiți. Imobiliare Rădăuți este una dintre aceste agenții și vă așteaptă cu drag să-i călcați pragul.

Care sunt dezavantajele investiției în imobiliare?

Ca orice investiție, investiția în imobiliare are avantaje și dezavantaje. Înțelegerea „dezavantajelor” vă poate ajuta să faceți alegerea corectă. S-ar putea să descoperi că tot vrei să investești, dar cunoașterea aspectelor negative te poate ajuta să faci alegeri mai inteligente și să te protejezi.

Nu există nicio garanție

Ca orice investiție, nu există nicio garanție că o proprietate va obține profit. Mulți factori determină ce se întâmplă, inclusiv starea economiei, cererea de locuințe la un moment dat și evenimentele sau evenimentele locale.

La fel ca majoritatea investițiilor, totuși, imobiliarul revine aproape întotdeauna. Deci, dacă sunteți în ea pe termen lung, ar trebui să fiți pe țintă pentru a obține profit.

Lucrul ca proprietar este consumator de timp și epuizant

Trebuie să fii un anumit tip de persoană pentru a te ocupa să fii proprietar. De exemplu, dacă cumpărați și dețineți proprietăți imobiliare, veți dori să le închiriați pentru a face bani. Dar dacă a fi proprietar este prea mult pentru dvs., luați în considerare angajarea unei companii de administrare a proprietății. Să vedeți dacă aveți și terenuri Rădăuți ce greu e.

Este mai greu să obțineți finanțare

Asigurarea finanțării pentru o proprietate ocupată de proprietar este de obicei ușoară dacă aveți credit decent și venituri stabile. Veți avea nevoie de un avans mic și, de obicei, puteți asigura restul sub forma unui împrumut cu rată fixă ​​sau cu rată ajustabilă.

Când cumpărați o casă în care să locuiască alții sau reparați și răsturnați, creditorii nu sunt la fel de generoși cu opțiunile lor de finanțare. Ei au adesea cerințe mai stricte, inclusiv scoruri de credit mai mari, rate mai mici dintre datorii și venituri și plăți în avans mult mai mari. De exemplu, mulți creditori solicită 30% din prețul de cumpărare în jos pe casă pentru a asigura finanțare, chiar dacă aveți un credit bun.

Fluxul de numerar nu este garantat

Nu există nicio garanție că veți avea întotdeauna chiriași. Dacă chiriașul îți cade pe cauțiune, ipoteca și cheltuielile cad pe umerii tăi. Dacă aveți o ipotecă, trebuie să o plătiți în continuare chiar dacă nu primiți chirie deocamdată.

Ai nevoie de un fond solid de urgență și să fii stabil în finanțele tale pentru a face față oricărei situații care ți-ar putea apărea.

Concluzia

Imobiliarul este o modalitate excelentă de a vă diversifica portofoliul de investiții. Puteți compensa riscul investițiilor cu risc ridicat, cum ar fi banii investiți în bursă. În plus, dacă investiți în case de închiriere, vă puteți bucura de fluxul de numerar în timp ce casa se apreciază, oferindu-vă câștiguri de capital semnificative atunci când aveți cea mai mare nevoie – la pensie.

Imobilul poate fi un activ lichid dacă aveți nevoie. Nu investiți banii de care ați avea nevoie imediat, dar să știți că orice bani pe care i-ați investit în proprietăți îi puteți lichida de obicei în câteva luni, dacă este necesar. Dacă sunteți în căutarea unei investiții imobiliare, Imobiliare Rădăuți este o resursă excelentă pentru a vinde altor investitori vă ajută să tranzacționați rapid proprietățile și să vă atingeți obiectivele financiare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,434CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles