marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataCe este cool să faci vara în Bucureşti

Ce este cool să faci vara în Bucureşti

Beneficiile învăţării unei limbi străine sunt multiple şi, de-a lungul timpului, au fost studiate de numeroşi specialişti în ştiinţele educatiei. Una dintre concluzii s-a impus în mod special. Astfel, s-a constatat că spre deosebire de oricare altă activitate de învăţare, însuşirea unei limbi straine se poate face la orice vârstă, aici acceptând şi faptul că nivelul de pregătire poate influenţa doar într-o mică măsura gradul de însuşire. O altă constatare se referă la motivaţia care însoţeşte activitatea de învăţare şi care, la randul ei, diferă în mod considerabil in funcţie de vârstă.

Dacă un copil mic este stimulat prin joc să-şi însuşească noţiunile de bază ale comunicării într-o limbă străină, iar un adolescent răspunde unor cerinţe înscrise în programa de studiu, în cazul unui adult, motivaţiile capătă cele mai diverse substraturi. De multe ori, cunoaşterea motivaţiilor personale ale prietenilor sau a celor apropiaţi poate echivala cu a învaţă din experienţă de viaţă a celor din jurul nostru.

Oare motivaţia de a învăţa o limbă străină evoluează odată cu noile paradigme sociale, politice şi economice, adică a acelui set de obişnuinţe care uneori ne-au fost impuse, dar ne influenţează viaţa în fiece clipă? Să admitem că după ce ne-am petrecut aproape un sfert din viaţă completându-ne studiile, unele formulări cu privire la îndemnul de a incepe un nou efort intelectual, vezi învăţarea unei limbi straine, pot avea efecte adverse.

Cunoaştem proverbul că tonul face muzica şi de aceea contează şi cum incepi un nou proiect educativ. Oare o nouă locaţie, în plină zonă centrală a Bucureştiului, unde profesorii sunt tineri, entuziaşti şi foarte bine pregătiţi şi care au ambiţia de a-ţi oferi un antrenament mental în plină vară, dar în ton cu ultimele tendinţe, precum şi programe flexibile şi personalizate, la preţuri decente, oare toate acestea nu ţi-ar putea (re)deschide interesul pentru iniţierea sau aprofundarea studiului unei limbi străine? Îndemnul nostru vizează contactarea celor de la Centrul de Meditaţii Bucureşti, Capri, situat la cinci minute de Piaţa Unirii, zona Sfânta Vineri. Cu siguranţă veţi apela cel puţin la meditaţii matematică.

Odată cu acest demers, veţi observa cu surprindere că multe lucruri bune se vor întampla în viaţa voastră. Vei socializa cu persoane cu preocupări intelectuale apropiate cu ale tale, vei putea să fii mai bine informat prin accesarea directă a canalelor de ştiri internaţionale, vei putea aplica noţiunile de limbi straine cu ocazia unui city break, vei putea înţelege şi mai ales vei putea pronunţa corect o serie de neologisme foarte la modă, vei putea face cumpărături online în deplină siguranţă, deoarece vei înţelege termenii şi condiţiile tranzacţiilor, vei putea face un hobby din participarea free of charge la curs de limba engleză, organizate de universităţi de prestigiu din străinatate, te vei putea informa accesând site-uri care îţi oferă informaţii de calitate, vei fi în trend, vei fi cool printre prietenii tăi, îi vei putea impresiona pe mulţi/multe cu nivelul intelectual al preocupărilor tale.

Şi pentru a înţelege atenţia pe care o acordă viitorilor cursanţi cei de la Centrul de Meditatii Capri, te invităm să studiezi oferta educaţională a Centrului şi să te programezi, prin intermediul Secretariatului, la o întâlnire personalizată cu profesorii de aici.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments