Carti citite in ultima perioada

Carti citite in ultima perioada

Chiar daca nu am foarte mult timp liber, iar atunci cand am prefer sa mi-l petrec alaturi de familie si prieteni, ori sa fac ceva constructiv, uneori mai si citesc. Ultimele carti citite au fost „Scurta istorie a vietii mele” de Stephen Hawking si „Secretele succesului„.

Prima carte care este scrisa de romanul nostru  mi-a placut ingrozitor de mult. Povestea il are pe Andrei ca personaj principal iar lucrurile se invart in jurul sau si al unei fete de care acesta era indragostit, Ramona. Peripetiile prin care acesta trece, amuzamentul si momentele de suspans fac din aceasta carte una dintre cele mai bune carti citite vreodata de mine.

A doua, „Scurta istorie a vietii mele” povesteste uneori pe larg, alteori amanuntit diverse etape ale vietii unei persoane foarte inteligente, chiar daca inca de tanara a fost coplesita de o boala grava. Autorul isi povesteste copilaria, calatoriile, momente ale bolii, trairi din scoala, vacante si multe alte chestii foarte interesante, iar alaturi de ele sunt puse si fotografii, pentru a intarii povestea si a bucura cititorul si de-al atrage cat mai mult.

Ultima, secretele succesului, este o carte vanduta in milioane de exemplare. Autorul a fost inspirat de o persoana atunci cand a scris, iar pe prima pagina el a scris clar ca acea persoana n-are voie sa o citeasca niciodata. Este o carte care iti ofera o viziune destul de clara asupra societatii si a momentelor in care trebuie sa profiti. Pe parcurs autorul pleaca din prezent, se intoarce in trecut, apoi revine, si tot asa. O chestie interesanta si des intalnita si in seriale.

Prin urmare, va recomand sa cititi aceste 3 carti deoarece sunt exceptionale.

One Response to Carti citite in ultima perioada

  1. Conde spune:

    Niste idei excelente! Multumim!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.