Beta-ul de la Battlefront deschis pentru toata lumea

Beta-ul de la Battlefront deschis pentru toata lumea

Beta-ul de la Battlefront deschis pentru toata lumea.

Publisher-ul Electronic Arts se straduieste sa furnizeze destula capacitate a serverului, in asa fel incat toata lumea ce doreste sa joace Star Wars Battlefront in beta sa fie capabil sa faca acest lucru.

Matthew Everett, managerul de comunitate pentru Battlefront, a confirmat pe blogul Star Wars de la EA ca Beta va ramane deschisa de indata ce este lansata. De asemenea acesta a oferit noi detalii despre modurile de gameplay care vor fi disponibile, dar nu a fost capabil sa ofere mai multe despre o data de lansare.

Acesta spune ca beta va fi alcatuita atat din modurile offline, cat si de cel online, incluzand co-op normal si tip split-screen si va avea loc prin intermediul Origin pe PC, dar si pe Playstation 4 si Xbox One.

Pe langa asta puteti lua parte intr-o batalie in multiplayer in care se conecteaza 40 de jucatori, iar beta-ul va servi ca si demo pentru un mod de misiune co-op denumita Survival. Misiunea in tip horde, va arunca jucatorii pe Tatooine si arunca diferite valuri de oponenti imperiali AI in fata lor.

Everett ne raspunde si la niste intrebari ce sunt frecvente in comunitate Battlefront.

Vor exista boti AI in multiplayer in aditia altor jucatori? – Da, modul Fighter Squadron caracterizeaza unitati AI (10 la fiecare echipa).

Vor fi arme secundare sau doar principale? – Acestia ofera un blaster principal impreuna cu o mana de Star Cards, depinzand de jucatori cu personalizeaza mana de Star Card.

Pot sa-mi upgradez vehiculele in Star Wars Battlefront? – Vehiculele din Star Wars Battlefront vin cu propriile arme si abilitati care le face autentice in universul Star Wars.

Merita sa incerci sa faci in asa fel incat sa testezi Star Wars Battlefront macar o data si nu vei regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.