Barbatul ingropat cu bani

Pachete Bani

Barbatul ingropat cu bani.

Barbatul ingropat cu baniA muncit din greu fiecare zi din viata sa, ceea ce l-a facut sa se simta legat de banii pe care ii castigasera. Acesta nu a simtit nici o dorinta sa renunte la bani si a vrut sa-i pastreze pe toti pentru el. Ghidat de acea linie de gandire, cand a venit timpul sa-si puna ultima dorinta inainte sa moara, acesta i-a cerut sotiei sale sa-l ingroape cu ramasitele banilor sai. Sotia sa nu a fost prea incantata sa-i ofere aceasta ultima dorinta, asa ca a venit cu o idee mai stralucita.

Vaduva a scris „Era un barbat ce a muncit intreaga sa viata si a economisit toti banii sai. Era foarte zgarcit cand venea vorba de vanii sai. Acesta iubea banii mai mult decat orice, si chiar inainte sa moara, i-a spu sotiei sale. „Asculta, cand mor, vreau sa iei toti banii mei si sa-i pui in sicriu cu mine. Fiindca vreau sa iau toti banii mei in viata cea de apoi.”.

Sotia i-a promis ca-l va ingropa cu toti banii sai in sicriu cu el. Apoi, acesta a decedat. In timp ce ceremonia se apropia, groparii au inceput sa-i inchida sicriul. Inainte ca ei sa faca acest lucru, sotia a strigat „Asteptati un minut”. Aceasta avea o cutie de la papuci cu ea, pe care a pus-o in sicriu. Groparii au incuiat sicriul si l-au ingropat.

Prietenul sau i-a spus vaduvei, „Sper ca nu ai fost atat de nebuna incat sa pui toti acei bani in sicriu cu batranul”. Aceasta a spus ” Ba da, i-am promis. Sunt o credinicioasa, nu pot sa mint. I-am promis ca ii pun toti banii in sicriu cu el”. „Vrei sa spui ca ai pus fiecare cent din acei bani in sicriu cu el?. „Cu siguranta am facut-o”, a spus vaduva. „I-am luat toti banii, i-am pus in contul meu si i-am scris un cec”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.