marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieFacebookAvantajele ferestrelor din PVC

Avantajele ferestrelor din PVC

1. Tamplaria PVC ocupa numarul unu in ce priveste eficienta energetica

Rama unei ferestre joaca un rol decisiv. Profilele au un rating mult mai bun în comparație cu cele de aluminiu sau din lemn. Si asta pentru ca au valori de izolare mai buna si pot reduce costurile facturilor de energie si de incalzire. Exista un potential de economisire considerabil atunci cand tamplaria folosita este din PVC. Cand se utilizeaza rame de ferestre cu cel putin 3 camere, armare din otel de 1,5 mm si sticla cu proprietate de economisire energetica, standardul ridicat este garantat.

fer1

2. Ferestrele din PVC au cel mai bun raport calitate-pret

Ferestrele din PVC ofera avantaje de cost clare, atat la achizitie cat si de-a lungul intregului ciclu de viata. Ramele din lemn de calitate sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decat profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costa cu inca 30% mai mult, reprezentand cea mai scumpa alternativa de pe piata. Avand in vedere potentialul ridicat de economisire a energiei si costurile minime de intretinere de-a lungul intregii vieti de functionare garantata la cel puțin 40 de ani, costurile prevazute pe termen lung sunt minime.

3. Ferestrele din PVC sunt usor de intretinut

      Ferestrele din PVC de inalta calitate sunt extrem de usor de intretinut si necesita  o intretinere minima. Ferestrele din lemn, pe de alta parte, trebuie vopsite  aproximativ o data la doi ani. Granulele din PVC sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice si de lumina.

fer2

4. Ferestrele din PVC dispun de un echilibru ecologic excelent            

Unele ferestre din PVC  sunt 100% ecologice si reciclabile iar  de aceea permit economisirea resurselor. 40% din toate rezervele de petrol si gaze din lume sunt utilizate pentru incalzirea si alimentarea cu energie a cladirilor, in timp ce doar 4% merge  productia de plastic din care doar 1% este folosit pentru PVC. Ferestrele din PVC au o durabilitate mult mai mare decat ferestrele din lemn iar in urma procesului de fabricare consuma un procentaj de denergie mult mai mic.Iar spre deosebire de ferestrele din lemn cele PVC au o durabilitate de viata mult mai mare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments