marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataCasa si GradinaAqua Time, izvor de apă proaspătă la tine acasă

Aqua Time, izvor de apă proaspătă la tine acasă

Apa, ca element majoritar în organismul uman, asigură nenumărate funcții pentru buna funcționare a acestuia. Este mediul în care au loc toate reacțiile biochimice, metabolice, fiziologice, reglează temperatura corporală, distribuie nutrienții și așa mai departe. Fără apă nu am putea trăi decât câteva zile. Este foarte important să consum zilnic cantitatea de apă necesară corpului nostru, iar în unele afecțiuni, este recomandat a se consuma apa înaintea de a începe senzația de sete.

Pentru că apa potabilă de la robinet nu este, de fapt, potabilă, soluția cea mai la îndemâna tuturor era să cumpere apă îmbuteliată. Astăzi, tot mai mulți români recurg la diferite soluții pentru a beneficia de apă pură, soluții pe care le vom găsi pe site-ul celor de la Aqua Time astfel: Purificator Osmoză Inversă, Purificator Ultrafiltrare, Dozatoare/Purificatoare, Lămpi UV, Apă alcalină, Dedurizatoare, Filtru casă Big Blue, Filtre pentru întreaga casă. Fiecare categorie include alte subcategorii din care puteți alege tipul preferat de produs.

Pentru a vorbi despre dozatoare apă este necesar să amintim că în general le regăsim în spațiile comerciale mici ce au oferă diverse servicii pentru clienți precum cabinete medicale, bănci, magazine, etc. Dozatoarele sunt la îndemână, se pot așeza în orice colț doriți și, în funcție de preferințe, le puteți alege cu funcții de răcire și încălzire. Acestor dozatoare li se pot accesoriza purificatoare apă ce vor purifica suplimentar apa transformând-o într-o apă potabilă proaspătă și pură. Purificatoarele de apă sunt disponibile în mai multe dimensiuni pentru a satisface nevoi diferite. Soluții economice și practice sunt filtre apă. Aceste vor garanta că apa de la robinet nu mai conține clor precum și alte impurități. Filtre apă pentru casă sunt o alternativă numai bună atunci când apa nu este deosebit de dură și are un conținut scăzut de săruri minerale dizolvate.

Pentru Aqua Time satisfacția clienților este foarte importantă și de aceea toate cererile sunt onorate în maxim 48 de ore după confirmarea telefonică sau email. Puteți face comenzi pe site și fără a vă crea un cont, însă este mult mai bine să aveți unul deoarece puteți verifica statusul unei comenzi precum și istoricul comenzilor. Pentru a efectua o comandă, adăugați produsele dorite în coș apoi intrați pe acesta și apăsați butonul „Comandă”. Veți completa detaliile pentru facturare și pentru livrare, veți alege metoda de plată și apoi veți apăsa butonul „Trimite comanda”.

Aici toate produsele beneficiază de garanție și dacă, un produs nu te încântă, ai 20 de zile calendaristice din momentul achiziției pentru a cere înlocuirea acestuia, cu un alt produs la aceeași valoare sau cu o valoare mai mare plătind diferența, sau returnarea contravalorii acestuia. Alegeți sisteme de curățare și purificare a apei de calitate de la Aquatime.ro și scăpați de grija achiziționării zilnice a apei de băut!

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments