Apple Watch la Best Buy in August

Ceas Apple Watch

Urmarind calea catre majoritatea produselor Apple, Apple Watch va fi acum vandut in magazinele Best Buy care se afla in Statele Unite ale Americii. Cel mai discutat dintre ceasurile inteligente va fi disponibil la magazinele Best Buy si pe BestBuy.com incepand cu data de 7 August.

Un purtator de cuvant pentru Best Buy, a spus intr-o declaratie pe website-ul companiei ca Apple Watch este o aditie importanta intr-o categorie de produse in crestere si acestia sunt foarte constienti ca, clientii lor il vor.

Desi miscarea este relativ previzibila, avand in vedere prezenta actuala a magazinelor retail Apple din magazinele Best Buy, este o miscare destul de ciudata, avand in vedere miscarea de marketing de ultima generatie pe care Apple o face in spatele produselor in timpul lanasrii acestora.

Pana la acel punct, trebuie notat faptul ca Best Buy a confirmat doar disponibilitatea Apple Watch si Apple Watch Sport, ci nu a versiunii de 10,000 de dolari Apple Watch Edition. Cu toate acestea, compania a confirmat ca Apple Watch vor fi la vanzare in conjunctura cu smartwatch-ul in sine.

In ciuda profilului relativ low-budget al lui Best Buy, Apple insasi este destul de entuziast in ceea ce priveste noul canal de retail. Potrivit celor de la Best Buy, lantul electronic va fi singurul magazin in afara de magazinele oficiale Apple ce vor oferi Apple Watch (deocamdata). Initial dispozitivul va fi disponibil in 100 magazine Best Buy cu alte 200 de magazine ce vor fi adaugate in timp pentru sarbatori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.