marți, aprilie 16, 2024

OnlineBlog.Ro

Apple Watch 2

Ceasul Apple Watch este disponibil pentru toata lumea de 2 luni, dar zvonurile despre modelele de urmatoarea generatie circula foarte repede. Potrivit unui raport 9to5Mac, cea de-a 2-a generatie de Apple Watch va fi disponibila cu mult mai multe fara sa necesite o legatura cu un iPhone. Defapt, am putea vedea o integrare gratuita cu Wi-fiul unui iPhone, o camera integrata FaceTime si mai multe modele premium cu pretul de 1,000 de dolari si fiind disponibile la inceputul anului 2016.

Raportul a scos in evidenta, cu toate acestea, ca un Apple Watch imbunatatit, ce ar putea fi cunoscut ca Apple Watch 2, nu va primi nici un fel de imbunatatire a bateriei, desi ceasul momentan necesita o incarcare in timpul noptii. In loc de acest lucru, Apple va prioritiza imbunatatirea de hardware din cauza faptului ca detinatorii actuali de ceasuri tind sa aiba 30 % pana la 40 % baterie pana la sfarsitul zilei.

Cu un nou OS pentru ceas ce va veni in aceasta toamna, detinatorii vor fi capabili sa actualizeze software-ul pentru a primi apeluri FaceTime Audio si sa accepte apeluri video FaceTime ce sunt rerutate catre dispozitivele lor mobile. Inlcuderea unei camere FaceTime unui ceas Apple Watch de generatie viitoare are sens, oferind utilizatorilor un motiv in plus sa nu se chinuie sa scoata telefonul din buzunar.

Ceasul Apple Watch actual se bazeaza foarte mult pe iPhone, un lucru pe care compania vrea sa-l schimbe. Mai multe modele premium sunt de asemenea planuite cu Apple tintind spatiul dintre ceasurile obisnuite ce se ridica la 1,099 de dolari si editia Watch, avand preturi intre 10,000 si 17,000 de dolari.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments