Amanda Peterson decedata la varsta 43 ani

Peterson Amanda

Amanda Peterson decedata la varsta 43 ani.

Amanda Peterson decedata la varsta 43 aniAmanda Peterson, o actrita cel mai bine cunoscuta pentru rolul pe care l-a avut in comedia romantica din 1987, Can’t Buy Me Love, s-a stins. Aceasta avea o varsta de numai 43 de ani. Sergentul Mike Moran, impreuna cu departamentul de politie Greeley, Colorado, spune ca doamna Peterson a fost gasita moarta intr-un apartament.

Se pare ca Amanda Peterson era singura, iar o investigatie asupra mortii sale este inca in desfasurare. Nici o alta informatie nu a fost eliberata. Acesta si-a inceput careirea in film la varsta frageda de 9 ani, in adaptarea piesei de teatru Annie, din 1982, ce a fost regizata de John Huston.

Femeie nascuta in Greeley a aparut in numeroase filme si show-uri de TV in urmatorul deceniu. Cel mai big rol pe care aceasta l-a jucat, a fost impreuna cu Patrick Dempsey in filmul Can’t Buy Me Love.

Aceasta a jucat rolul majoretei, Cindy Mancin, in care personajul jucat de Dempsey a fost platit sa joace drept prietena sa. Peterson a aparut in ultimul sau film, Windrunner, in anul 1994.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.