YouTube TV, disponibil în curând în SUA

youtube tv

Google a anunțat lansarea YouTube TV în Statele Unite ale Americii, un serviciu de live streaming care include acces la peste 40 de posturi TV. YouTube TV va oferi acces la posturi precum ABC, CBS ESPN, NBS și FOX, iar odată cu acestea, la seriale populare precum Empire, The Voice, The Big Bang Theory sau Scandal, dar și competiții sportive importante – NBA sau MLB, anunță News.ro.

Din cauza modalității în care au fost negociate drepturile de autor, nu toate platformele pe care va fi disponibil YouTube TV vor oferi acces la același conținut. De exemplu, meciurile din NFL (Liga Națională de Fotbal) vor putea fi văzute la PC și televizor, dar nu și pe telefoanele mobile, unde Verizon deține drepturi exclusive pentru streaming. YouTube TV nu are o dată oficială de lansare, dar se știe că va costa 35 de dolari pe lună și va disponibil doar în Statele Unite ale Americii, cel puțin pentru început.

Abonații vor avea la dispoziție un serviciu DVR online cu spațiu nelimitat, care le va permite să înregistreze și să vadă oricând orice tip de emisiune sau transmisiune sportivă. Aplicația YouTube TV va fi disponibilă pentru desktop, tabletă și telefon cu sistem de operare Android și iOS. Aceasta va oferi suport pentru Chromecast, pentru ca utilizatorii să poată viziona conținutul favorit, live sau înregistrat, la televizor. Abonații YouTube TV vor avea acces și la conținutul serviciului YouTube Red. Fiecare abonament va include 6 conturi, fiecare cu propriile preferințe și propriul serviciu DVR online, cu spațiu nelimitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.